Post Reply 
League Of Legends
Author Message
Lavos Offline
*

RE: League Of Legends
Quote:Trzeba UMIEĆ grać a nie mieć kupioną postać za rioty i uważać że sie koxi
Czy tylko dla mnie to zdanie jest kompletnym idiotyzmem?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
23-09-2011 13:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Falc00n Offline
*

Osobiście zawiodłem się na Dominionie. Od początku wiedziałem, że to nie będzie to samo co zwykłe 5v5 i po pierwszych grach stwierdzam, że miałem rację. Jak dla mnie to po prostu jest słabe. Bardziej przypomina zabawę w ganianego między punktami kontrolnymi niż to do czego przyzwyczaiło nas 5v5.
23-09-2011 19:24
HokageN Offline
*

(23-09-2011 19:24 )Falc00n Wrote:  Osobiście zawiodłem się na Dominionie. Od początku wiedziałem, że to nie będzie to samo co zwykłe 5v5 i po pierwszych grach stwierdzam, że miałem rację. Jak dla mnie to po prostu jest słabe. Bardziej przypomina zabawę w ganianego między punktami kontrolnymi niż to do czego przyzwyczaiło nas 5v5.

Dlatego właśnie mamy możliwość wyboru pomiędzy Dominionem , a zwykłym LoL'em .
Dla mnie na razie Dominion jest taką jakby "odskocznią" od normalnych rozgrywek , ot taka rozwałka z kolegami w 20 minut .
24-09-2011 01:32
Lavos Offline
*

Quote:Dlatego właśnie mamy możliwość wyboru pomiędzy Dominionem , a zwykłym LoL'em .
Great. More sentences without logical sense.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
24-09-2011 02:42
Wan1Mas Offline

Dominion to jest drugi tryb ffs, to tak samo, jakbyś chciał grać dominacje grając w Deathmatch na jakimś FPSie, inny tryb gry, same shit.
24-09-2011 10:37
Sakulos Offline
*

Hmm grałem jedną grę Dominion i mogę powiedziec tyle ze jest szybka i zmusza do podejmowania decyzji w kilka sekund.
Build do postac pod zwykła gre robisz czesto przez 40 minut, widzisz kto Ci przeszkadza, probojesz go skontrowac. W dominion jest podobnie tylko ze wszystko zmienia sie szybko, build robisz szybko, poziomy tez, wiec kontrujesz przeciwników od razu albo przegrywasz.

Riot sprawił, że teraz balans postaci moze być latwiejszy, bo w domion OP beda postacie ktore dobre są w walkach mniejszych grup. W normal game wiadomo, te które dobrze sprawdzaja się w 5 vs 5. Więc jezeli zbalansujesz postac w tych 2 trybach, to będzie zbalansowana lepiej :)!

W dominion gra się inaczej, bardziej cierpisz gdy grasz w osłabieniu, ale nie skreślałbym przez to tego trybu, bo to świeżość i innowacja. Jestem pewien ze za kilka miesięcy inne produkty takie jak HoN zaczną kopiować bo to dobra odskocznia . :D

Mój blog
[Image: xd.jpg]
24-09-2011 13:12
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

Trochę późno, ale jednak zasada owczego pędu zadziałała. Ściągłem se LOL-a. Jak ktoś ma ochotę zagrać z noobem 1 lvl, świeżo po samouczkach, to zapraszam: GikPL.

[Image: aqI8D.jpg]
24-09-2011 16:30
Matjas2211 Offline
*

Ja chętnie mamy ten sam poziom skilla :).

http://youtu.be/DWkiWtqgOWc
[Image: madoka_magica_icons_by_zeiky-d4xkzmz.gif]
24-09-2011 16:42
Ody Offline
*

Zauważyłem na przykładzie moich znajomych ze szkoły/osiedla itd., że w LoLa gra coraz więcej osób. Wielu mnie namawiało, bym zagrał, ale póki co ograniczyłem się jedynie do pobrania klienta. Po prostu jakoś mnie nie ciągnie do tej gry, zwłaszcza po obejrzeniu kilku gameplay'ów. Nie wiem na czym polega jej fenomen, chyba zwyczajnie muszę to w końcu sprawdzić w praktyce.

[Image: sygna.png]
http://www.youtube.com/user/CreeperCompany
30-09-2011 11:31
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
punio7 Offline
*

Fenomen LoLa: darmowy, gra PvP, kooperacja z kumplami, złoty środek pomiędzy wymagającym Starcraftem a obleganymi przez ludzkich aim botów FPSami, niskie wymagania sprzętowe, łatwo rozpocząć.

[Image: 88440151.gif]
30-09-2011 15:07
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  League of Legends US czy EU poziom graczy Taoczin 32 11.762 02-03-2012 20:49
Last Post: Moje Granie
  League of Legends - podział serwera EU Falc00n 8 3.046 01-07-2011 00:54
Last Post: MrArroniro

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 25 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5