Post Reply 
Nagrywanie filmów nie dla wszystkich - Gold7
Author Message
gremlin Offline
*

RE: Nagrywanie filmów nie dla wszystkich - Gold7
Strasznie mi miło, moja droga, że postanowiłaś się tu wypowiedzieć. Wolę sytuacje, gdy osoba krytykowana może się bronić lub chociaż odnieść do krytyki.

GoldSeven Wrote:Tak, wielu z was wcale mnie nie zna i nagle próbuje mnie oceniać po jednym filmie. To jest jak z muzyką, nie wolno oceniać artysty po jednym kawałku. Np. kto z was oceniłby Eminema po 'Ass like that'? Przecież to człowiek wartościowy, a śpiewa o... no, sami widzicie, o czym.
Wybacz, ale ocenialiśmy tu Twoje zachowanie, nikt nie zajmował się całokształtem Twojej osoby. Odnosząc się do Twojego przykładu - muzyka nie mogę rzetelnie ocenić po jednym utworze, ale nic nie stoi na przeszkodzie bym ocenił sam utwór.

GoldSeven Wrote:Łapki w dół nie były powodem mojego płaczu. Załamał mnie fakt, że to, jak zawsze się zachowywałam wobec widzów zostało zniszczone jedną głupią plotką - że ja jakoś obraziłam pana Judiego-Boga.
W audiologu jednak mówisz, że powodem są oceny pod filmami. I czemu mamy teraz wierzyć? Dodatkowo nie do końca rozumiem, o co Ci chodzi w drugim zdaniu. Jak plotka może zmienić Twoje zachowanie wobec widzów?

GoldSeven Wrote:Jeśli uważacie, że branie widzów na płacz to coś, na mój poziom, to widać, że nigdy nie oglądaliście moich let's playi.
Niestety publikowanie "wzruszającego" materiału na zakończenie przygody z YT, a następnie Wielki Kam Bek po pocieszeniach widzów, wyraźnie na to wskazują. Twoje gorące zapewnienia, że tak nie jest mojej oceny w tym względzie nie zmienią. Obejrzenie Twoich filmów też tego nie zmieni, bo chyba przyznasz, że nie da się poznać osoby po zobaczeniu kilku filmików :)

GoldSeven Wrote:Fakt, mam 14 lat, chodzę do gimbazy, reaguję dynamicznie na wszelkie zachowania, a psychikę mam zrypaną po podstawówce. Dlaczego? Bo byłam inna od wszystkich. I jeśli faktycznie, macie mnie za wychudłą blondynkę, która ma swoich widzów za przedmioty, to obawiam się, że jesteście debilami.
Mamy Ci współczuć, odwołać nasze słowa, pomodlić się za Ciebie czy co? Nie rozumiem po co to powypisywałaś.
Ostatnie zdanie dowodzi tylko tego, co jest Ci tu zarzucane. Nie potrafisz przyjąć negatywnej oceny.

GoldSeven Wrote:Nie znacie ani mnie, ani Judiego, więc sory, ale nie możecie mnie oceniać.
Bo by skrytykować pewne zachowania potrzebna jest bliższa znajomość ocenianej osoby... Nie.

GoldSeven Wrote:W wieku 14 lat robię głupoty... Boże, i co się dziwicie? A co wy robiliście w wieku 14 lat? Mam zacząć handlować marychą i jarać szlugi, jak moi rówieśnicy?
Aż przypomniał mi się taki dowcip o perspektywie, którego morał był taki, że zawsze może być gorzej.

GoldSeven Wrote:I wiecie co? Gdzieś mam to, co sobie o mnie sądzicie. Weszłam na forum, napisałam prawdę i wyszłam.
GoldSeven Wrote:Ale dobra, wykłucać się nie będę. Nie znacie mnie, ja powiedziałam to, co ja uznaję za słuszne i mam w dupie reakcję innych.
Twoje dotychczasowe wypowiedzi sugerują coś zupełnie odwrotnego. Tak samo jak omawiana sytuacja.

Odnośnie całej sprzeczki między Tobą a Judim:
I don't care. Prawdopodobnie znowu idiotyzm ze strony uczestników, którzy nie potrafią takich rzeczy załatwić w cztery oczy. Jeśli w tym całym sporze jest coś zabawnego, to chętnie się dowiem co. Lubię się pośmiać. W innym wypadku nie róbcie Sobie kłopotu.

LickWed Wrote:Kurczę. Tak czytam, czytam i czytam, i nie rozumiem. Nie rozumiem po co śmiejecie się z tej dziewczyny (nie wiem jak masz na imię). No kurczę ludzie, obrażacie ją i to zajebiście mocno. Cieszycie się tym, że "doprowadziliście dziewczynę do płaczu"? Twierdzicie, że to Ona tutaj zachowuje się dziecinnie, a sami mówicie o "ssankach" i "żałosnych próbach zdobycia widzów". Sam nie obejrzałem nigdy nawet odcinka do końca bo gryzły mnie w uszy "połszony", ale to co tutaj się dzieje to nie jest konstruktywna krytyka. To jest w pełni "dziecinne i infantylne" obrażanie kogoś kto powiedział coś złego o Waszym koledze, czy kim tutaj jest Judi. Tak oto wasze ulubione słowa zostały skierowane przeciwko Wam, a ja zgarnę pewnie osobny temat, w którym jakiś dorosły emocjonalnie youtuber będzie szczycił się tym, że doprowadzi mnie do płaczu, albo ktoś sobie przemyśli całą tą sprawę i trochę się uspokoicie;)
Faktycznie nie zrozumiałeś wątku. Gdzie ktoś obraził GoldSeven? Przytoczone przez Ciebie "ssanko" nie było sugerowaniem stosunku oralnego, jeśli to miałeś na myśli. "Żałosna próba zdobycia widzów" nie jest atakiem na nią. Konstruktywna krytyka? A co to Twoim zdaniem jest?
BTW nie obchodzi mnie czy Judi jest użytkownikiem tego forum czy nie. Nawet chętniej wygarnę coś osobie, która jest w stanie mi odpisać.

Screw you guys, I'm goin' home!
30-11-2012 00:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Nagrywanie filmów nie dla wszystkich - Gold7 - gremlin - 30-11-2012 00:57

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Wrzucanie filmów- wszystko na raz czy regularnie po jednym? punio7 6 2.383 21-04-2014 11:06
Last Post: McSayerPL
  Programy i Nagrywanie Kranczer 6 1.860 24-10-2012 18:38
Last Post: Kranczer
  Nagrywanie filmów a dodatkowy dysk Parada 15 5.511 10-07-2012 12:16
Last Post: ogm
  Limity filmów AcreedPL 4 1.554 20-05-2012 09:56
Last Post: Infelicity
  [Problem]Nagrywanie w jakości HD duleba38 3 1.571 07-01-2012 17:06
Last Post: duleba38
  Usuwanie filmów "zagrajmy" TheEurola 14 4.730 12-08-2011 21:02
Last Post: Roofix

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5