Po kolei.
wiktoro198 Wrote:Możesz mi wytłumaczyć dlaczego osoby które mają pozytywne zdanie o kimś o kim ty masz negatywne muszą być odrazu ćwierćmózgami? to raczej nie ja jestem z rocznika 98 bo znam takie terminy jak akceptacja czy tolerancja.
Nigdzie nie napisałem, że ktoś, kto ma tam swoją, inną opinie, jest ćwierćmózgiem z tego powodu, raczej skłaniałbym się ku temu, iż poziom komentarzy jest mniej więcej taki:
"łapka w gure! wchodźcie na mój kanau nowe papieżaki mam! xDxD"
Swoją drogą, mam mocno wyjebane w tolerancje, i jeżeli ty jesteś tolerancyjny, proszę a żebyś to tolerował, bo inaczej wyjdziesz na złego buca.
wiktoro198 Wrote:Ja nie krytykuje jego zdania tylko zarzucam mu ignorancje i narzucanie swojego zdania innemu na dodatek w sposób niewłaściwy.
Robiąc dokładnie to samo "cough".
wiktoro198 Wrote:To związku z tym że idąc tokiem rozumowania ludzi na tym forum, on jest gimbusem,
^ Złe wnioskowanie.
Reszty nie zacytuje, bo logika w twojej wypowiedzi to jednorożec, patataja po tęczy.
wiktoro198 Wrote:Tu już nie chodzi o bronienie kogoś kogo darzę sympatią, może i za dużą kto wie?, ale głównie wytykam ludziom błędy jakie popełniają w dyskusji czyli zwyczajnie piszą głupoty o danym człowieku wszytko upiększają i dodają własne teorie oparte na nienawiści.
Widzę że nie słyszałeś o czymś takim jak hiperbola, bądź ironia, co nie?
wiktoro198 Wrote:Skoro ty nazywasz mnie fanboyem, ja nazywam cię antyfanem.
Źródło mojego bycia "antyfanem"? Jeżeli chodzi o pociesznego grubaska z pypciem na czole jestem bardzo neutralny, głównie dlatego, iż nie znam go jako osoby, za to wiem że materiały do mnie nie trafiają, ponieważ są nudne, i nie przekazują podstawowych informacji, oczywiście, rozumiem jeżeli jakiemuś gimnazjaliście bądź Nowakowi spod szóstki będzie się podobać, serio.
wiktoro198 Wrote:Może te osoby które go oglądają 14-16 lat, może są oni inteligentni i nie należy im na dzień dobry przylepiać łatkę z napisem ,,gimbus'' a wiedzą oni być może więcej o życiu niż nasi rodzice.
Logika osiągneła poziom dwuklasowy. Logika-jednorożec.
wiktoro198 Wrote:Widzisz teraz jest uwielbiany bo nie żyje, nawet film o nim powstał, ale nie ważne, co to ma do rzeczy że broniłeś magika?.
Podzieliłeś całą wypowiedź na fragmenty, przez co nie zrozumiałeś kontekstu. 10 lat temu, miałem Magika za dobrego rapera, wiesz, coś na styl twojego zapatrzenia w Remika, problem polega na tym, że w pewnym momencie życia (nie mówie o dorastaniu, włosy na jajach to inna bajka), widzisz, iż autorytety, których mocno się trzymałeś, w rzeczywistości są nikim, patrz moje zapatrzenie w Magika, który był taką pizdą, że zostawił żone z dzieckiem w drodze, bo skoczył sobie z okna. Do niektórych też w pewnym momencie dojdzie, iż vlogi w którzy przez 6 minut mówi o kakao, albo materiał growy mówiący, iż "gra jest fajna, bo jest fajna, i dostałem ją za darmo" są mało warte, i są o wiele bardziej ciekawi ludzie z takim samym contentem, tylko są mniej wypromowani, albo raczej w ogóle, mam 15 kanałów w subskrybcjach, każdy z nich po ~3k widzów, będąc szczerym robią to co Rock, tylko o wiele lepiej.
wiktoro198 Wrote:A wiesz że też tak czasem mam?, ludzie chcą bardziej poznać daną twórczość tej osoby bo zadają sobie pytanie ,,Dlaczego ten bałwan ma tyle i tyle subskrypcji co aplauzuje go na YT na takim miejscu obok lepszego tego i tego?''.
Jeżeli wiem, że na tym kanale jest coś, co mnie bardzo nie interesuje, nie wchodzę tam, bo wiem że nic ciekawego się nie pojawi, polece nadal na przykładzie Rocka, od ostatniego roku, na jego kanale pojawiły się łącznie dwa filmy, które mnie zainteresowały, reszta to jakieś gameplaye-tasiemce i daily vlogi, w których mówi o niczym.
wiktoro198 Wrote:za chwilę dostanę bana, niewiem czy administracja jest tu taka zaborcza, bolą ich moje posty? czy może ze mną jest coś nie tak.
Ad personam, brak argumentacji popartej POPRAWNYM wnioskowaniem, brak spójności wypowiedzi, wybierz sobie.