Post Reply 
Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy.
Author Message
Vic83 Offline
*

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy.
(25-06-2011 11:49 )punio7 Wrote:  W znane gry ludzie grali

Niekoniecznie. Ja gram niemal wyłącznie w przygodówki, stąd większość współczesnych hitów znam jedynie z recenzji i materiałów wideo.
Z kolei nagrywając zagrajmy kieruję się chęcią pokazania ludziom, że gry przygodowe ciągle mają się dobrze, że powstaje ich mnóstwo, a media ogólnogrowe wykazują się słabą znajomością tematu pisząc od 10 lat o niechybnej śmierci gatunku. Taka jest moja motywacja.
Rozumiem jednak i szanuję motywacje innych. Nie krytykuję też tego, że ktoś chce dotrzeć do masowego widza. Jeśli takie są jego ambicje, cóż - ma do nich prawo. Jeśli ktoś chce przyciągnąć widzów, ma do wyboru kilka dróg, dzięki którym osiągnie sukces - może dbać o wysoką jakość swoich filmów, może też pójść na skróty i szukać subskrypcji metodami niezwiązanymi z pracą nad sobą i swoimi materiałami (czyli na przykład prosić o subskrypcje, nagrywać zagrajmy jedynie z najpopularniejszych gier). Jeśli ktoś wybiera tę pierwszą metodę, mogę mu jedynie przyklasnąć.

(25-06-2011 11:49 )punio7 Wrote:  Zresztą co ma czynić akurat ciebie innym od reszty zagrajmerów, że uważasz iż akurat ciebie ludzie zechcą oglądać a nie innych?

Charyzma, osobowość, wiedza, fachowość, błyskotliwość, poczucie humoru.
Wszystko to, co sprawia, że lubimy czytać teksty konkretnego dziennikarza.
25-06-2011 12:51
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Vic83 - 25-06-2011 12:51

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Grafika jest najważniejsza? A co z resztą? Wilczyca 40 8.486 28-12-2012 23:59
Last Post: WitaZ
  Następne zagrajmy w? CarrotPL 40 9.459 14-12-2011 15:10
Last Post: appareil
  gierka na zagrajmy recon12 17 4.608 21-09-2011 18:20
Last Post: LittleBoy

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5