Z tymi czarnymi paskami już chyba dałem sobie radę, więc w następnych odcinkach tego już nie będzie.
No właśnie gorzej z tym dźwiękiem, bo jako że z głośnością jeszcze kombinujemy, to niestety jak narazie co do mikrofonów tu mamy mały problem, bo z kolegą niestety mamy inne wydatki, ale w najbliższej przyszłości postaramy się zakupić sprzęt bardziej profesjonalny ; p
Napiszcie proszę co mogę poprawic w sposobie prowadzenia moich let's play'i. Jestem ciekaw tez Waszych opinii o moim kanale :) z tego tez powodu zapraszam na mój kanał.
@Flothar
+ Fajny kanał
+ Filmiki dobrej jakości
+ Nie Lamisz ;D
- Troche żywiej stary :D
(This post was last modified: 17-12-2011 18:20 by FooRmaN.)
Nie wiem czy zauważyliście, ale Temat ten coraz bardziej zaczyna przypominać pewną formę reklamy kanałów.
Jeśli jesteś początkującym komentatorem, to ten temat jest właśnie dla Ciebie. Podeślij swój (najlepiej pierwszy i JEDEN) filmik i na podstawie tego, można ocenić materiał. Jeśli skutecznie zostaną wytknięte błędy, to kolejne odcinki ZW będą lepsze. Chyba taka jest idea tego tematu, nie?
Proszę o podporządkowanie się do tej sugestii.
12-12-2011 21:01
BumblleHead Posts: 63
{socialsites}
A więc mój drugi filmik (na moim drugim kanale, pierwszy porzuciłem z powodu problemów z prawami autorskimi). Co należy poprawić? Wiem, że nie mam głosu radiowego, ale czy jest znośny?
Witam, Nie wiem czy czepiasz się mojej wypowiedzi czy też nie. Bynajmniej chciałbym podkreślić iż napisałem że proszę o opinię o moim kanale, głównie chodzi mi w tym co mogę poprawić, co dodać itp.
A co do filmików, chciałem oszczędzić ludziom niepotrzebnego wchodzenia na mój kanał, i przybliżyć kilka moich filmików, by pokazać zmiany wraz z kolejnymi filmikami. Więc jeśli to jest złe to oczywiście zedytuje post i zrobię to jak Nakazujesz. Ale poprostu chciałem ułatwić możliwość oceny moich postępów.
Witam, Nie wiem czy czepiasz się mojej wypowiedzi czy też nie. Bynajmniej chciałbym podkreślić iż napisałem że proszę o opinię o moim kanale, głównie chodzi mi w tym co mogę poprawić, co dodać itp.
A co do filmików, chciałem oszczędzić ludziom niepotrzebnego wchodzenia na mój kanał, i przybliżyć kilka moich filmików, by pokazać zmiany wraz z kolejnymi filmikami. Więc jeśli to jest złe to oczywiście zedytuje post i zrobię to jak Nakazujesz. Ale poprostu chciałem ułatwić możliwość oceny moich postępów.
Pozdrawiam FooRmaN.
Chodzi mi o to, że mając do pomocy To i To, pytania dotyczące kwestii technicznych można całkowicie sobie darować.
Jedynie co możemy ocenić, to sam sposób komentowania, a do tego wystarczy (tak myślę) jeden filmik.
Ja wrzuciłem tyle filmów bo są na swój sposób różne od siebie, są tam letsplaye, oraz pojedyńcze gameplaye, i byłem ciekaw co wg oglądających mi lepiej wychodzi.