Moskit

{socialsites}
|
Moskit
Witam Was, drogie Panie i drodzy Panowie. :)
Jestem Moskit i chciałbym podzielić się z Wami moim kanałem, na którym zacząłem kręcić filmiki pokroju "let's playów", jednak nie zamierzam kręcić takich ciągłych "Zagrajmy". Po prostu staram się jakoś w miarę ciekawie i zwięźle przedstawić grę i powiedzieć o niej coś ciekawego. :)
Nazwałem swój cykl "Rozgrywka 2.0", jednak to nie jedyne atrakcje na moim kanale. Staram się też kręcić jak najciekawsze publicystyczne materiały wideo. Zapraszam do obadania mojego kanału na YT. ;)
http://www.youtube.com/user/Moskitgp?feature=mhum
Najświeższy materiał pochodzi z dzisiaj i został nakręcony w Minecrafcie. :P
Co planuję robić w najbliższej przyszłości? Pewno nakręcę jeszcze z dwa odcinki o Minecrafcie, a także planuję jakiś filmik albo i dwa z Bulletstorma. :)
(This post was last modified: 10-03-2011 22:02 by Moskit.)
|
|
10-03-2011 21:29 |
|
Moskit

{socialsites}
|
RE: Moskit
(10-03-2011 22:56 )punio7 Wrote: Z całym szacunkiem wątpię aby to co możesz powiedzieć o minecrafcie nie było już powiedziane na YT, albo przeciętny widz wpisujący minecraft w wyszukiwarce już to wie. Podobnie jeżeli chodzi o megaprodukcje jak Total War czy Bad Company.
Wiesz, raczej trudno byłoby, abym tworzył wszystkie filmiki na podstawie najnowszych gier, bo po prostu nie mam takiego dojścia i możliwości. Zresztą, jest to kanał czysto fanowski i funowski. Powstaje pierdylion kanałów i filmików z let's playami, które tym bardziej przecież nie zaoferują jego obserwatorom nic nowego, ponieważ zazwyczaj znalazł już się ktoś kto przeszedł daną grę, nagrał to i dodał głos. Nieprawdaż?
I dodajmy, że nie tylko Total Warami, Battlefieldami i Minecraftami świat stoi. :) Te gry jako tako znam, oprócz MC, więc nakręciłem z nich pierwsze filmiki z gadaniem na żywca. Trzeba się gdzieś i jakoś szkolić, czyż nie? ;)
|
|
10-03-2011 23:18 |
|
Moskit

{socialsites}
|
|
13-03-2011 10:14 |
|
Lavos

{socialsites}
|
RE: Moskit
Tak, pisz o każdym odcinku. Może jeszcze wysyłaj subskrybentom filmy. Geez.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
13-03-2011 22:47 |
|