Quote:Po pierwsze hejterstwo istnieje jednak nie twierdzę że jest na tym forum
Temat o hejterstwie jest, zapraszam.
Quote:To tylko twoje opinia według większości ludzi Death note oraz CG jest lepsze od dajmy na to NGE które tak naprawdę jest przereklamowane(nadal bardzo dobre,ale zawsze)
Oczywiście, że moje - przeciwstawione twojemu, które próbujesz poprzeć tym, że spora ilość osób ma takie samo, co nie jest żadnym argumentem. Ważna lekcja życiowa - opinia ogółu nie jest proporcjonalna do jakości. CG i DN są popularne w pewnych kręgach, tyle że zwykle są to ludzie dość młodzi. To proste, dość banalnie skonstruowane opowiastki, ze skrajnie nierealistycznymi postaciami, pełne deus ex machiny. Zobacz, co na temat tych anime mówią nie losowi fani japońskiego crapu, ale faktyczni krytycy, którzy mają pojęcie o tym, jak powinna rozwijać się fabuła i postaci. NGE ma pewien aspekt kulturowy, którego tamtym dwóm brakuje, a problemy w nim ukazane są trochę bardziej skomplikowane. Wyguglaj sobie takie tytuły jak Utena, Tenshi no tamago, cokolwiek od Satoshiego Kona, Texhnolyze. Wtedy można dyskutować o anime.
On the topic.
Quote:Zaś w twoim przypadku widać prawie brak tej wiedzy...
Celowe niedostrzeganie sarkazmu nie jest już trendy, come on.
Quote:jakbyś nie wiedział animacja w flash'u jest jedną z trudniejszych i ładniejszych jakie są na rynku obecnie zobacz se ile klatek na sekundę ma choćby jedno mrugnięcie oka albo tło w animacji,praktycznie każdy element tam się rusza...
Ano, nie wiedziałem, bo niestety mijasz się z prawdą. Animacja we flashu jest uber cost-effective. Guess why animacja flashowa teraz dominuje. Gdyby była trudna, to nadal mielibyśmy ręczną. Podpowiedź: nie jest. Takie ficzery jak animacja szkieletowa i wektorowe tła znacząco przyspieszają i ułatwiają tworzenie animacji. Można to jeszcze przyspieszyć przez proste i jednolite kolorowo kształty,
owait.
Quote:jako osoba która tego nie ogląda nie docenisz tego należycie
Lol.
Quote:Po drugie Ciekawe skąd osoba która nie ma o tym pojęcia może wysuwać tak dokładne argumenty?
To ja ciebie o to pytałem, nie odwracaj kota ogonem.
Quote:A co do infantylności to znowu to tylko twoje zdanie niczym nie poparte zresztą więc następnym razem
Nie, oglądanie bajki dla dzieci wcale nie są infantylne. Funny, właśnie dokładnie potwierdzasz to, o czym mówiłem - próbujesz usprawiedliwić to, że oglądasz bajkę dla dzieci, czyli wpadasz do drugiego worka i tylko utwierdzasz mnie w moim przekonaniu.
Quote:ale to nie znaczy by wysuwać jakieś durne argumenty
Pomijając fakt, że to zdanie nie ma logicznego sensu to, my dear, nie wysunąłem żadnego argumentu. Mam pogrubiać każde "imho" w moim tekście?
Quote:Po za tym nasza grupa naprawdę wspiera bardzo dużo organizacji charytatywnych na całym świecie
Lol wut, wielojedność?
Quote:a Polska sama w sobie mnie nie obchodzi
Czytaj ze zrozumieniem, proszę. Nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu, ile Polska cię obchodzi. Mówię o fanach kucyków w Polsce. Get it? Lokalizacja, nie stopień patriotyzmu.