Post Reply 
League of Legends US czy EU poziom graczy
Author Message
Andzia639 Offline
*

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy
Najlepszy sposób na to wszystko, znajdźcie sobie ogarniętych ludzi, stwórzcie team i wtedy grajcie premade jeśli wygracie to super jeśli przegracie to będziecie wiedzieć że nie dało się lepiej.
22-01-2012 18:32
Find all posts by this user Quote this message in a reply
neXt Offline
*

(16-08-2011 05:56 )Taoczin Wrote:  Mianowicie pytanie brzmi tak: Gdzie jest większy poziom tak zwanego skilla graczy czy na serwerze US czy EU (EAST)?

Z tego, co zaobserwowałem przez prawie rok grania na East (przedtem po prostu EU), to poziom jest niższy, ale dzieje się tak chyba dlatego, że dużo osób chcących zagrać w LOLa przy rejestracji trafia od razu na East (tak jest chyba domyślnie), stąd zanim tamte osoby się ogarną, mija trochę czasu. Nie podobała mi się tam atmosfera. Nieustanny flame, brak zgrania i jakiegokolwiek ustępstwa (tak się to pisze? :) ) powoduje to, że ludzie z nerwów i złości słabiej grają. Na US zaglądam rzadko, ale z tego, co zaobserwowałem trzeba tam myśleć z wyprzedzeniem-ping (Gimperr o tym też wspominał). Więcej nt. US nie chcę się wypowiadać, bo będą to tylko przypuszczenia i powtarzanie opinii innych osób (opinii niesprawdzonych). Ale sądząc po tym, co widziałem na Eaście, w ciemno wybrałbym US. Taka jest moaj opinia i wiem, że wiele osób się z nią nie zgodzi.
(This post was last modified: 22-02-2012 02:39 by neXt.)
22-02-2012 02:38
Moje Granie Offline
*

Po podziale dosyć szybko przeniosłem się na EU West. Jak z poziomem gry to ciężko mi ocenić, ale zdecydowanie mniej flame`u.
02-03-2012 20:49
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  League Of Legends Pioziom 150 39.068 01-08-2013 09:18
Last Post: kruskader
  League of Legends - podział serwera EU Falc00n 8 3.042 01-07-2011 00:54
Last Post: MrArroniro

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5