Gdzie siedzą polskie jutuby ?
|
Author |
Message |
Wan1Mas
{socialsites}
|
RE: Gdzie siedzą polskie jutuby ?
(25-04-2012 12:25 )Sou Wrote: A jest ktoś taki kto ma dużo widzów na YT, zarabia pieniądze... i jest spoko?;] Rodak oczywiście :)
Rozumiem że ktoś kto ma dużo widzów na tubie od razu odznacza się "byciem spoko"? Już widzę Rojka jadącego przez miasto w Lowriderze i PimpGlassach z Rockiem na tylnym siedzeniu wraz z pannami, "bądźcie miłe to was polecę w filmiku" derp.
(25-04-2012 12:11 )Gik Wrote: Fajnych idoli ma dzisiejsza dzieciarnia. MegaZajka. VViczejwen. Rock. Rojo. Kina. Ludzie, od których można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy o życiu.
A byłeś ty przynajmniej w wojsku? Hihi
|
|
25-04-2012 13:40 |
|
Interhex

{socialsites}
|
(25-04-2012 13:53 )Sou Wrote: Dodatkowo dodaje kryterium że ta osoba musi mieć dużo widzów (powiedzmy >30k) i zarabiać na tym (jak ktoś ma >30k to w sumie trudno nie zarabiać;)).
Taki sobie Mr.Gimper , ma -30k widzów a robi lepsze jakościowo filmy od takich MMM. czy np Maciaszka z Miszorem w roli głównej.
|
|
25-04-2012 16:45 |
|
Sou

{socialsites}
|
Hmm rzeczywiście ten Gimperr całkiem spoko materiały kręci. Widać, że jest sobą. To "spuszczanie się" Rock'a przy grach typu WOW to po prostu dostosowywanie komentarza do publiki. I on o tym wie i wy i ja że inaczej kompletnie kręci materiały dla 14 latków a inaczej dla ludzi "z zewnątrz" ;) Rojo to się chyba niczym kompletnie nie przejmuje...
Dla mnie absolutny mistrz to jest Arhn.eu ( http://www.youtube.com/watch?v=llMAZBuG9bE) o_O Niektóre jego materiały możnaby wstawić do TV jako pełny materiał bo są tak profesjonalnie zrobione. Tylko widzów niestety nie ma zbyt wielu :/
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
|
|
25-04-2012 18:34 |
|
Roofix

{socialsites}
|
To przypominało spotkanie fanów z jakimś pisarzem, aktorem. Ile zdjęć! Jakie masy ludzi!
Gik, czemu tam Ciebie nie było?
|
|
25-04-2012 18:59 |
|
Gik

{socialsites}
|
(25-04-2012 18:34 )Sou Wrote: Hmm rzeczywiście ten Gimperr całkiem spoko materiały kręci. Widać, że jest sobą. To "spuszczanie się" Rock'a przy grach typu WOW to po prostu dostosowywanie komentarza do publiki. I on o tym wie i wy i ja że inaczej kompletnie kręci materiały dla 14 latków a inaczej dla ludzi "z zewnątrz" ;) Rojo to się chyba niczym kompletnie nie przejmuje...
Tak swoją drogą, to ciekawe, co Rojo sobie myśli, kiedy jest na takim zlocie ciągle zaczepiany przez bandę gimnazjalistów o autograf, lub wspólne wspólne zdjęcie. Muszę mu kiedyś wysłać prośbę o przysłanie mi pocztą swojego autografu, ciekawe co odpisze.
@Roofix
Górny Ślunsk? Wybacz, za biedne tereny jak dla światowca z Warszaffki :(
|
|
25-04-2012 20:16 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Zapomniałem Warszaffiaki nie zadają się z plebsem ;)
Ciekawe, czy następnym razem na zlocie dołączy do nich np MegaZajka.
(This post was last modified: 25-04-2012 20:24 by Roofix.)
|
|
25-04-2012 20:24 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)