Parada

{socialsites}
|
RE: Nowe Partnerstwo
(24-06-2012 21:57 )JudiMakeFun Wrote: To nowe partnerstwo, to teraz rzeczywiscie samo zarabianie na AdSense, bowiem klikajac w miejsce, w ktorym niegdys pisalo sie formularz, by dostac partnera, teraz pisze, zeby zglosic minimum jeden film do zarabiania. Tak naprawde wiec z tego nic nie ma a w Polsce w bardzo cichy sposob sie to rozeszlo, tak ze spotkalem tylko jeden film na youtube w naszym jezyku ktory omowil ta kwestie. Pozostaje wiec czekac na zaproszenia od youtube, choc kto wie, czy one tez sie nie zmienily i czy tez mniej nie oferuja
Wczesne zarabianie na adsense było już możliwe dawno temu. A zaproszenia na pewno nadal wysyłają, podałem chociażby jeden przykład. Kiedyś YouTube było bardziej surowsze, pamiętam te czasy, kiedy były teorie, że żeby mieć zniesiony limit to trzeba mieć konto z 2006 roku czy coś takiego, pamiętam ten dzień jak mi YT sam limit zniosło, teraz każdy może sobie SMS wysłać i już ma :) Tak samo z tym zarabianiem, za parę lat pewnie każdy będzie mógł dostać prawdziwego partnera.
|
|
24-06-2012 22:05 |
|
BrzydkiBurak

{socialsites}
|
Quote:Szkoda tylko, że na moim kanale są same let's playe, w których oprócz mojego głosu nie ma niczego więcej, więc ocb....
Czyli nie robisz "zagrajmow" tylko podcasty bez muzyki tla i obrazu? Te zwane rowniez mylnie audio logami czy jakos tak? :G
(nie moglem sie powstrzymac lol)
Nie ma to jak zepsuc editlists w cp
Kazdy pseudo-troll wpisany na liste ignorowanych = uscisk dloni prezesa!
(This post was last modified: 26-06-2012 18:49 by BrzydkiBurak.)
|
|
26-06-2012 18:49 |
|
JudiMakeFun

{socialsites}
|
Quote: Czyli nie robisz "zagrajmow" tylko podcasty bez muzyki tla i obrazu? Te zwane rowniez mylnie audio logami czy jakos tak? :G
(nie moglem sie powstrzymac lol)
Hehehe, zaiste śmieszne :] Cóż po prostu śmieszy mnie fakt, że część filmów z Diablo ma możliwość zarabiania, a pozostałe takiej nie mają. W innych przypadkach też tak jest, ale cóż, taki jest już ten youtube...
PS: Podcastami się nie zajmuję :P
(This post was last modified: 26-06-2012 19:08 by JudiMakeFun.)
|
|
26-06-2012 19:07 |
|
JudiMakeFun

{socialsites}
|
Dobra, postanowiłem odświeżyć temat, bowiem sam sprawdziłem, że można otrzymać "stare partnerstwo" pisząc do youtube poprzez formularz, a nie tylko czekając na to, aż youtube sam wyśle nam zaproszenie. Tak więc jednak formularz nie został usunięty, a jedynie przeniesiony troszkę, przez co wielu klikając w "Become a Partner" a następnie "get started" otrzymuje tylko możliwość zarabiania na adsense. Czy to nie trochę głupie, że to tak pozmieniali, bo po co w tym miejscu nie dać formularza, tylko jakieś bzdety. No cóż, oni pewnie dłużej nad tym myśleli i uznali, że tak będzie lepiej...
A teraz pewne pytanie do was. Ktoś, gdy klika na głownej stronie youtube w "gry" widzi najbardziej popularne filmy z gier z 2-3 dni. Najniżej tej listy znajdują się filmy z mała ilością wyświetleń (dla mnie i tak dużą :P) np. 1000. A więc, mając partnera, gdy uda mi się wbić w 1-2 dni powiedzmy 1500 wyświetleń na filmie, to czy on się tam pojawi? Czy może partner wcale do tego nie jest potrzebny i wystarczy tylko popularność naszego filmiku. Myślę jednak, że to pierwsze jest prawdą, bowiem jak inaczej wyglądałoby "promowanie" naszego filmu na youtube?
|
|
02-07-2012 20:20 |
|