JesteśUPani

{socialsites}
|
RE: MegaZajka zamknął konto
Pocałujcie mnie wszyscy w dupę. MZLJ i tak mam na Ciebie wyjebane, do sądu i tak Cię zaciągnę choćby siłą, mam Cię już w garści. Ty zacząłeś tą całą wojnę, Ty pierwszy rozdawałeś moje IP Ty zrobiłeś o mnie filmiki i tak już zostanie,JESTEŚ PSYCHOPATĄ. ATEIŚCI TO SKURWYSYNY BEZ UCZUĆ,zabijali Polaków w 2 wojnie światowej KOMUCHY ZAJEBANE.
Zapraszam do dyskusji na mój kanał,lubię rozdawać prezenty w postaci BANÓW. NA MOIM KANALE ATEIŚCI NIE MAJĄ PRAWA DO SWOBODNEJ DYSKUSJI.
(This post was last modified: 05-11-2012 20:37 by JesteśUPani.)
|
|
05-11-2012 20:35 |
|
DamianS

{socialsites}
|
Czytając ten temat, doszedłem do wniosku że muszę tu założyć konto i napisać parę rzeczy. Obserwuję ten temat a w zasadzie jakieś 10 ostatnich stron, pomijając te początkowe.
Otóż chciałbym się odwołać do słów pana ''Adam Adamus''.
Według Ciebie, panie Zajko, jesteś ''prawdziwym'' chrześcijaninem, który czyta Biblię, nie ma problemów z jej zrozumieniem a zarazem i jej badaczem. Jeśli tak jest i Biblię znasz od pierwszej stronnicy aż do ostatniej strony. Powinieneś wiedzieć że według Pisma Świętego należy szanować każdego człowieka, darzyć go miłością, niezależnie od tego jakim jest człowiekiem w co wierzy. Próbować go naprowadzać na tą właściwą drogę, być ''apostołem'' który przekazuję mądrości z tej księgi. W żaden sposób nie ubliżać mu.
Po twoich wypowiedziach, zachowaniu po prostu wnioskuję, jak to już poprzednicy mówili, robisz z siebie pajaca próbującego swoim zachowaniem zdobyć popularność. I wiesz co ? Udaje Ci się to doskonale, jednak stajesz się w większym lub mniejszym stopniu rozpoznawany właśnie z tych złych stron. Dumny raczej nikt z Ciebie nie będzie.
A jeszcze jedno niejeden młody człowiek, młodszy od Ciebie. Ma na pewno więcej oleju, rozumu i inteligencji niż Ty.
Co do tego tematu, nie uważacie że należało zaprzestać rozmów ?
Odpowiadając mu na posty, prowadząc z nim dialog, ma jeszcze więcej motywacji żeby pisać tu te głupoty. Zatem ''nie karmy trolla'' jak to się mówi :)
Dziękuje i pozdrawiam.
|
|
05-11-2012 20:52 |
|
Elwood

{socialsites}
|
Quote:A jak nie po dobroci to ja was do tego zmuszę
Już bez takich. Tak właściwie - zdajesz sobie sprawę, kto to jest troll? Zajka pragnie zwrócić na siebie uwagę, i to w żałosny sposób. Już nawet mnie to tak nie śmieszy.
Oczywiście możecie spróbować wnieść w jego życie ,,Love & Tolerance'', z chęcią to zobaczę :3
Adamie, wyluzuj i przybijmy brołhufa!
|
|
05-11-2012 21:02 |
|
JesteśUPani

{socialsites}
|
Pierdolnijcie się płotkiem w głowę,wszyscy na jednego? Jesteście popierdoleni,kurwa jego mać. Osrywam was zjebane komuchy.
Dzisiaj jest ten czas aby w końcu wbić wam do głowy że Maryja i Jezus są już na ziemi i Ateiści również uwierzą.
(This post was last modified: 05-11-2012 21:09 by JesteśUPani.)
|
|
05-11-2012 21:07 |
|