Krakenos

{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
Ciekawa sprawa, lecz dlaczego iDelti nie przyznał od razu jaki miał w tym udział (który wedle jego słów był nieznaczny i opierał się na nieumyślnym "rozpaleniu ognia" i naprawianiu tego co zrobił) zamiast udawać że nie ma w tym nic wspólnego?
|
|
10-12-2012 22:11 |
|
MultiGameplayGuy

{socialsites}
|
Hej,
dużo osób prosiło mnie, zebym wypowiedział się w tym temacie jako jedno ze źródeł. Przyszedłem tutaj tylko i wyłącznie potwierdzić, że 90% informacji przekazanych przez Delitego są prawdziwe i jestem z niego dumny, że zabrał głos za większość YouTuberów.
Jeśli będzie trzeba, dorzucę swoje parę groszy aby poprawić wiarygodność tych 10% informacji. Skąd wiem? jak słyszeliście w filmie, byłem wielokrotnie zapraszany do konferencji na skype z owymi ludzmi którzy notorycznie namawiali mnie do tego, abym wrzucił film dot. MineCash. Mam trochę oleju w głowie i nie zgodziłem się. Kiedy razem z Deltim skapnęliśmy się, że coś się dzieje tutaj nie tak, staraliśmy się powstrzymać Maćka.
Tak więc, jeśli będzie trzeba - to wmieszam się znowu w to gówno od którego uciekłem 6 miesięcy temu, aby wyjaśnić pewne wątpliwości. Narazie to tyle. Pozdrawiam.
|
|
10-12-2012 22:21 |
|
Pasajder

{socialsites}
|
iDelti w swoim filmie wymienił wielu youtuber'ów m.in. Multiego . To nie znaczy, że oni brali w tym udział tylko o tym wiedzieli . Tak przynajmniej zrozumiałem .
|
|
10-12-2012 22:26 |
|
Rapiz

{socialsites}
|
@up
Skoro posiadacie jakiekolwiek dowody to je przedstawcie . Znaczy że skoro macie jeszcze jakieś dowody .
(This post was last modified: 10-12-2012 22:39 by Rapiz.)
|
|
10-12-2012 22:34 |
|
NitroZyniak
{socialsites}
|
Ja nadal nie rozumiem dlaczego nazywacie "Zorganizowana Grupa Hakerow" osoby ktore maja skrypt+lacze i DDoSuja (zapychaja lacze) To nie hacking, to moze osoba z IQ= 30 zrobic.
|
|
10-12-2012 23:16 |
|