buuu

{socialsites}
|
RE: jak Wy nagrywacie bez zgody BrzydkiegoBuraka? O_o'
(03-02-2013 11:22 )Sou Wrote: Ogólnie z szogunem musi być coś nie tak. Niby wygląda na normalnego dorosłego człowieka, a nagle takie teorie spiskowe wygłasza... może to jakiś typ bajkopisarza? Inna sprawa, że burak też jakiś dziwny typ :D
Nagle? Przecież od pół roku urządza sobie tournée po dużych kanałach YT.
Chciałbym mieć takie "dziwne" podejście do życia jak Burak.
|
|
03-02-2013 15:37 |
|
BrzydkiBurak

{socialsites}
|
Shogun twierdzi ze usuwam mu jakies filmy. Nigdy nie skasowalem zadnego film z nim / o nim lub adamie itp. W tym roku kasowalem wylacznie jakies 40 filmow ktore byly kopiami Cudownej Krainy.
Tymczasem film z pierwszego postu skasowal sam... Sebastian Barycza :-D
Nie ma to jak zepsuc editlists w cp
Kazdy pseudo-troll wpisany na liste ignorowanych = uscisk dloni prezesa!
|
|
04-02-2013 20:23 |
|
Rexlu
{socialsites}
|
BrzydkiBurak wiem iż Shogun jest Hipokrytą i sam się już w jednym filmie na ten temat wypowiedziałem. Mówi jedno, robi drugie i wymyśla teorie po raz enty które sprawdzam i na dobrą sprawe wychodzą kłamliwe.
Lecz tym razem zaciekawił mnie jeden szczegół, a mianowicie podsyłanie jakiś dowodów o Shogunie przez Ciebie. Gdzie nawet PolishAdam28, (cham i prostak według mnie przynoszący wstyd, bo hejtować czy komentować można, czy też wyjaśniać i pokazywać kłamstwa, lecz w sposób kulturalny) wypowiedział się iż czeka na jakieś zdjęcia, dowody, whatever od Ciebie na temat shoguna.
O co tutaj chodzi? Nie stoję po żadnej stronie, lecz Shogun i tak Hipokryzją nie przebije nikogo.
@Up Co jest dziwnego w graniu w Minecrafta, sam znam ludzi 20+ ,którzy bez problemu grają i się tego nie wstydzą.
Po za tym nie wydaje się dziwne to iż Shogun hejtuje zarabianie na minecrafcie, nagrywania go itp. a sam to zamierza robić ??
|
|
04-02-2013 20:47 |
|
Sou

{socialsites}
|
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
|
|
04-02-2013 20:51 |
|
Rexlu
{socialsites}
|
Nie mam pojęcia dlaczego zamknęli, i nie rozumiem uzasadnienia że będzie polityka, forum mocno powiązane z polską sceną yt. Więc takie tematy dyskusyjne jak najbardziej wskazane o ile argumenty są słuszne i rozmowa na poziomie, a reszta komentarzy powinna zostać usunięta
|
|
04-02-2013 20:59 |
|
Anonimowy

{socialsites}
|
@RD. zgadzam się. Rozbieranie się, granie w Minecrafta, a także oglądanie kucyków nie jest normalne.
|
|
05-02-2013 20:28 |
|