RE: Ulubione gry
Max Payne 1 - co tu dużo mówić. Mechanika gry i fabuła. Fabuła to jest to co mi się podoba w tym tytule, doza bólu i cierpienia. Czeka na mnie na dysku.
Soldier of Fortune 1 - cholernie grywalna. I świetna broń osobista z dobrym dźwiękiem. Pisze to, bo dla mnie broń osobista w grach to coś z czego lubię strzelać. W co niektórych grach pistolety brzmią jakby były na kapiszony i względnie do niczego się nie przydają. Nie w SoF, tutaj bajka jest zupełnie inna w tym temacie. Fabuła też zaskakuje niejednokrotnie. Właśnie przechodzę, gra się wybornie.
BloodRayne 1 - cudo, styl walki wręcz, szybka rozrywka, spowolnienie czasu. Fabuła też mi się podoba. Zapomniałem o tej grze na wiele lat, aż dzisiaj do niej wróciłem. Przyznam, że ciężko było mi się od tego oderwać. W trakcie przechodzenia jestem, tak, gdyby ktoś chciał wiedzieć.
Postal 2 - ciekawe zadania i koleś i mechanika rozrywki. Mimo wszystko, dude ma coś w sobie. Do tego można wgrać A week in Paradise, wtedy będzie 7 dni (5 + AW). Kilka dobrych dodatków, ale jak dla mnie to zbyt wiele tego wszystkiego.
Oprócz tego, to koniecznie muszę wymienić Metal Gear Solid 1 - którego właśnie ukończyłem i Metal Gear Solid 2, w trójkę niestety jeszcze nie grałem. No cóż. Fabuła. Kto nie grał niech zagra. Ogólnie jestem za starymi grami, i nie będę tego zmieniał. Jeśli chodzi o gry, dla mnie czas się zatrzymuje i nie chce gonić za tym co teraz mamy ani nie interesuje mnie co będzie. I tak mi życia zabraknie aby zagrać we wszystkie stare gry.
Edit :
Zapomniałem o : Operation Flashpoint Cold War Crisis - wszystko.
I o Deus Ex 1. I jeszcze Manhunt 1.
Cholera, chociaż jak to przemyśleć, to Sanitarium, mimo iż nigdy nie ukończyłem. Gta 3, lubiłem ten ponury klimat, właśnie zamówiłem na ps2.
Gta Vice City, za postać Tonyego(?) z jajami do ziemi. Mafia 1, Simon the Sorcerer 2, świetna przygodówka. Brothers in Arms Road to Hill 30 - część pierwsza i Earned in Blood - 2. Crock 1, Clive Barkers Undying, Silent Hill 1, 2, Total Annihilation, Mortyr 1, Return to Castle Wolfenstein, Final Fantasy 7, Chrono Trigger, Tony Hawk 1, Planescape Torment, Hitman Codename 47, swego czasu lubiłem Gothic 1 i 2, System Shock 2, Doom 1, Panumbra Przebudzenie i Czarna Plaga, Ghost Recon 1, Original War.
Niektórych z tych tytułów nigdy nie ukończyłem. A kilka mnie ominęło jak Baldur's Gate.
Jeszcze parę by się pewnie znalazło.
(This post was last modified: 30-04-2013 20:07 by whit.)
|