Sedrector

{socialsites}
|
RE: Minecraft
Powiem szczerze, że jak pierwszy raz zobaczyłem Minecrafta to byłem ostro do niego zniesmaczony. Po pierwszym zagraniu stwierdziłem, że się myliłem co do tej gry. Na początku mojej przygody budowałem coś prostego takiego jak kryjówki w górach itp. Potem już rozpocząłem budowanie willi, kolejek, szukałem wielu jaskiń, robiłem pułapki na potwory. Obecnie staram się nauczyć tworzyć armaty. Osobiście oceniam tę grę na 9/10 ponieważ ma jeszcze parę bugów jak każda w sumie gra ;p.
PS. Minecraft cholernie wciąga :D.
|
|
10-05-2011 18:12 |
|
MrZupapl

{socialsites}
|
(10-05-2011 18:16 )punio7 Wrote: Piszę to, aby ci uświadomić iż "9/10" to nie jest obiektywna ocena.
No tak no bo przecież on napisał
(10-05-2011 18:12 )Sedrector Wrote: Osobiście oceniam tę grę na 9/10 ponieważ ma jeszcze parę bugów jak każda w sumie gra ;p.
(11-05-2011 14:14 )apparatus Wrote: Quote:Bugi w grze w wersji beta to dosyć oczywista oczywistość.
Nazywanie płatnego produktu wersją testową jest co najmniej dyskusyjne.
Bo ja wiem? Kupujesz pełną wersję Minecrafta z dostępem do wersji testowej. Masz również zagwarantowane darmowe updaty do obu wersji gry.
|
|
11-05-2011 14:51 |
|
appareil

{socialsites}
|
Quote:Kupujesz pełną wersję Minecrafta z dostępem do wersji testowej.
Nie, kupuję wersję testową, nawet sami twórcy zwracają na to uwagę wielkim napisem "Please note that when you buy the game, you're paying for the game as it is right now!". Informują nas także, że otrzymamy pełną wersję, gdy takowa się pojawi. Jeśli się pojawi, gdyż zastrzegają sobie również, że to może nigdy nie dojść do skutku. Czyli Notch może zwinąć interes i pojechać na Bahamy, a graczy zostawić z niedokończoną grą.
tl;dr kupujemy kota w worku
|
|
11-05-2011 19:04 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)