(30-12-2010 11:39 )dwolf Wrote: Pewnie że nie łapię bo to Twoja interpretacja.
Tak, tylko i wyłącznie. NIKT inny nie mógł tak pomyśleć. Of korz !
Quote:Doszukujesz się czegoś czego tam nie ma no ale nic.
Skoro ktoś mówi, że przestaje coś robić z jakiegoś powodu, to znaczy, że powód jest winny. Czego tu się doszukiwać ?
Quote:Widzisz wiem jaki jest sens tej wiadomości bo rozmawiałem o tym z Niezapominajką i jedyne o co w tej wiadomości chodzi to właśnie aby nie zaogniać sytuacji.
Aha.
Pooglądaj załączniki.
Quote:No ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie szukał podtekstów i zinterpretuje to tak aby wyszło na jego.
I zawsze się znajdzie ktoś, kto do upadłego będzie bronić zdania, mimo niezbitych dowodów. Zabawne, prawda ?
Quote:Wcześniej było czepianie się że nic nie zrobiła aby uspokoić fanów teraz to zrobiła i też jest źle.
Czepianie ? Hah.
Pisałem o tym, że nic nie robi w celu zachowania kultury, gdyż nie kasowała/napominała osoby, które wyzywały krytykujących.
Teraz, pisząc, że przerwała z CZYJEGOŚ powodu, kieruje, świadomie, czy nie, agresję na tamtych. Załap różnicę.
Quote:"Żebyś tylko nie napisał - to nie jest pytanie czysto informacyjne. To wstęp do 'nie podoba ci się, nie oglądaj'. " Tak samo można odebrać pytanie "Jaki ma sens takie video?" czyżby też wstęp do "To mi się nie podoba, jest durne i tylko idiota by to zamieścił". Łapiesz? Pewnie nie, ale co tam.
Zadam Ci poważne pytanie - czy jesteś idiotą ?
PYTANIE oraz NIEUZASADNIONA OPINIA to dla Ciebie TO SAMO ? Poważnie ?
Quote:"Chyba skończę niedługo, diabelnie przybija mnie nieznajomość czytania ze zrozumieniem z Twojej strony. Bronisz, okej, rycerzuj dalej, ale bez bełkotu i powtórzeń."
Jak dla Ciebie to co robię to "rycerzowanie" i "bełkot" to trudno. Za powtórzenia już przepraszałem i wyjaśniałem to więc po co znów o tym wspominasz.
Gdyż..CAŁY CZAS TO ROBISZ.
Wszystkie moje argumenty traktujesz zasadą inwersji. Tak robią ludzie niezdolni do polemiki.
Quote:Przyznaje że przekonałeś mnie do części swoich racji ale na pewno nie do całości a już zwłaszcza Twoja ocena Niezapominajki jest według mnie błędna. Więc jak pisałem na tym może zakończmy i nie ciągnijmy tego dalej.
Pozdrawiam serdecznie.
Błędna, bo nie Twoja. Powodzenia w walce z wiatrakami pełnymi faktów, bro.
(30-12-2010 13:30 )vayaConDios Wrote: Ludzie! O co Wam chodzi?
Głód na świecie. Korea vs. Korea. Takie tam.
Quote:Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na temat twórczości.
Święta prawda. Stosuję ją tutaj.
Quote:Niektóre let's playe Niezapominajki mi się podobały, inne nie. Ale NIE WOLNO obrażać ludzi.
Pokaż, gdzie tak zrobiłem.
Quote:Publiczne określanie subskrybentów mianem 'e-penisa'/'wacka', nazywanie ludzi mianem 'bezsensownych', 'dupowłazów', rzucanie określeniami w stylu 'ssanie internetowego penisa', 'mentalność 13 latki', 'tłumokami' - to NIE są rzeczy KULTURALNE.
Są to określenia kontrowersyjnie, prawda. Jednak na pewno nie są niekulturalne. Opisują dosadnie zachowania internetowe. Może się z czymś takim nie spotkałeś, nie wiem. Ale takie rzeczy są. Były przed Internetem i będą po nim.
Quote:I tak naprawde w żaden KONKRETNY sposób nie określają tego, co Wam się nie podoba.
Jeśli nie rozumiesz, czym zajmuje się taki dupowłaz, to masz braki w wiedzy. Nie musisz tym się chwalić.
Quote:Jaki jest POWÓD Waszej krytyki? Co Wam się KONKRETNIE nie podoba?
Poczytaj cały temat. To zazwyczaj pomaga.
Quote:Z tego co rozumiem, irytuje Was to że Niezapominajka ma wielu niekulturalnych fanów. To czemu SAMI używacie określeń, które mogą być postrzegane jako obraźliwe i nieprzyjemne?
O, to teraz mogą być takowe ? A poprzednio pisałeś, że są absolutnie be. Zdecyduj się.
A co do określeń..cóż, jeśli ktoś przykładowo wyzywa Ciebie, to jak go nazwiesz ? 'Człowiekiem używających słów, uznawanych za mało parlamentarne' ? Jeśli uderzę kogoś, a powiem, że użyłem prewencyjnych środków przymusu fizycznego, to kolesia mniej zaboli ?
Quote:Żyjemy w wolnym kraju, mamy wolność słowa. Ale to nie znaczy, że można obrażać ludzi albo szkodzić drugiemu człowiekowi.
Dokładnie. O tym cały czas piszę, kanał niezapominajki i jej fani byli pokazem, że nie każdy potrzega wolność słowa tak dobrze, jak Ty.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.