Lopiko
{socialsites}
|
Warto?
Otóż, mam zamiar stworzyć kanał z Let's Playami, miałby sie nazywać coś typu "Staregry-Młodygracz". Uploadował bym na nim moje let's playe z starych gier w które lubie grać. Mam już nawet wybrane na 1 let's play gre (Final Fantasy VII) ale jest 1 przeszkoda. Wiek i głos. Mam 11 lat . O tym kanale myśle dłuuuugo, prawie rok ale strasznie się boje że ruszy w moją strone fala obelg. Nie że nie przyjmuje krytyki ale większość let's playerów w moim wieku w 1 filmiku ma owal w których jest około z 10 przekleństw w jednym komentarzu, a ja takich nie lubie. Więc powiedzcie mi, warto robić taki kanał?
(This post was last modified: 15-09-2011 20:13 by Lopiko.)
|
|
15-09-2011 20:13 |
|
Lopiko
{socialsites}
|
RE: Warto?
(15-09-2011 20:26 )Matjas2211 Wrote: A może zrobiłbyś coś z Gameboya ?
Jak to przeczytałem pierwsze co mi przyszło na myśl to Pokemony i Mario. Ten twój pomysł jest fajny. Może później jeszcze bym zrobił coś z NES'a (Gadam że coś zrobie a jeszcze nawet nie zacząłem, hmm...)
|
|
16-09-2011 06:00 |
|
Powka44
{socialsites}
|
Jeśli chcesz robić let's play, to rób, ja nie będę patrzył na Ciebie i Twój kanał ze wzgardą, jeśli filmy będą w dobrej jakości ( mało szumów, gra ci nie przycina, dobrze słychać Ciebie i grę ) i jeśli na Twoim kanale nie pojawi się minecraft, bo mam już dosyć takich filmików.
P.S.
Jeśli mówimy o braku mutacji, znajdą się ludzie, którzy nie patrzą na głos tylko na treść, ale znajdą się i tacy, którzy Cię zjadą za samo 'piszczenie' więc musisz być na to przygotowany.
http://www.youtube.com/user/Powka44
|
|
16-09-2011 06:53 |
|
Kern3l
{socialsites}
|
(16-09-2011 07:31 )punio7 Wrote: Oj tam od razu zjadą za piszczenie. Po prostu od razu zamkną filmik i tyle.
Normalni ludzie tak. Inaczej prowokatorzy czy osoby złośliwe - ale ich nie jest tak dużo w stosunku procentowym do reszty.
Lopiko - chcesz, twórz. Proste. Jeśli jakość filmów będzie dobra, na pewno znajdziesz jakąś grupę docelową, której będzie się podobało to, co robisz.
Aha, odradzałbym zamykania się na stare gry już w nazwie kanału - co, jeśli kiedyś zachce Ci się coś nowszego nagrać? No chyba że wtedy stworzysz oddzielny kanał na nowsze gry, co też brzmi ciekawie.
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
|
|
16-09-2011 13:13 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
Wiesz, problem w tym że społeczność loltube jest na tyle nie rozgarnięta że nie widzę problemu, a jeżeli do tego wygrasz playnext, to wróże ci kariere szampan i takie tam :)
|
|
16-09-2011 15:09 |
|
Lopiko
{socialsites}
|
|
19-09-2011 16:45 |
|
MrAtrion
{socialsites}
|
Pomysł dobry. Ja osobiście już mam dość tych wszystkich LP katujących kilka gier w kółko. Co do filmiku, to nie zgodzę się z punio7 - w shooterach nie ma o czym gadać, (ale zgodzę się z tym, że przepraszanie to nie jest dobry pomysł w LP). A jak ktoś gada bzdety to już kompletna porażka. LP dla mnie to przede wszystkim ukazanie gry a nie elokwencji.
Problemy techniczne to pikuś, bo da się zmienić.
Głos nie jest zły - dla mnie ważniejsze jest to, że nie bluzgasz i masz słownictwo bogatsze niż 10 słów.
Poszukaj na necie o tym dźwięku i rób dalej filmiki. No i staraj się coś ciekawego pokazać w danej grze :)
|
|
21-09-2011 08:49 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)