appareil

{socialsites}
|
RE: Grałeś czy nie?!
Quote:Kernel już podał, dacie lepszą, to rozważymy.
Nie chodzi o to, że zasady Kern3lly'ego są złe. Chodzi o sposób w jaki przedstawił, zapytał co o nich sądzimy, po czym od razu je zastosował, co nadało temu pytaniu bardzo szyderczy ton. Na dodatek, temat nie został stworzony przez niego. Nie mam nic przeciwko zasadom (choć imho, lepiej wyłączyć licznik postów), ale wannabemoderatorstwo kernela mnie razi.
On topic - nie grałem w Omikron, choć planuję zakupić wersję Dreamcastową, gdy będzie okazja.
W podobnych klimatach - Anachronox. Grałem trochę w demo, ciekawe połączenie elementów rpg i gry przygodowej. Szkoda, że słabo znosi nowe windozy.
(This post was last modified: 26-09-2011 18:20 by appareil.)
|
|
26-09-2011 18:16 |
|
Kern3l

{socialsites}
|
(26-09-2011 18:16 )apparatus Wrote: Quote:Kernel już podał, dacie lepszą, to rozważymy.
Nie chodzi o to, że zasady Kern3lly'ego są złe. Chodzi o sposób w jaki przedstawił, zapytał co o nich sądzimy, po czym od razu je zastosował, co nadało temu pytaniu bardzo szyderczy ton.
Zła interpretacja. Skorzystałem z tego, że moje zasady, które zastosowałem, nie odbiegają od zasad pierwotnych (ściślej - zasady pierwotne to podzbiór zasad przeze mnie zaproponowanych), więc gdyby się nie przyjęły, to byłby kolejny post na starych zasadach, rozszerzony o dodatkowy tekst na temat gier o których piszę. Żaden szyderczy ton nie istniał w trakcie pisania posta. Tak samo jest poniżej (i w Twoim poście) - piszę więcej, co nie łamie pierwotnych reguł.
Quote:W podobnych klimatach - Anachronox. Grałem trochę w demo, ciekawe połączenie elementów rpg i gry przygodowej. Szkoda, że słabo znosi nowe windozy.
Anachronox - pierwsze słyszę, więc siłą rzeczy nie grałem.
Enemy Territory? Sieciówka rozprowadzana za friko, w którą nadal lubię pyknąć. Niestety obecnie ciężko znaleźć dobry, polski serwer (atmosfera). W samej grze jest Axis vs Alliance; podział na klasy - soldier (ciężka broń), medic (moja ulubiona, bardzo wytrzymały przez możliwość samoleczenia), engineer (naprawia/tworzy przydatne rzeczy, a także stawia miny i bomby zegarowe), covert ops (szpieg-dywersant-snajper, na jego bazie powstał - chyba - spy w TF) i field ops (amunicja, a także naloty bombowe i ostrzał artyleryjski). Mamy mapy kampanii, gdzie zawsze któraś ze stron ma jakieś zadania, a druga musi ją powstrzymać. Przez grę zdobywa się doświadczenie, dzięki czemu nowe umiejętności postać odgrywana zdobywa. Hm, o tej grze można duuużo jeszcze napisać ;]
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
|
|
26-09-2011 19:48 |
|
ApOoo

{socialsites}
|
Negative.
Heroes 1-3?
Chyba każdy zna owy tytuł, gra strategiczna, rozbudowujemy zamek, tworzymy armię i lecimy na podboje, pamiętam ile godzin za młodu na niej straciłem :)
|
|
26-09-2011 21:04 |
|
zmija126p

{socialsites}
|
Nie grałem.
Crash Bandicoot - jak ktoś nie grał, to jest dziwny.
|
|
22-11-2011 19:20 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
PSX rules.
Tibia
|
|