Post Reply 
Dzieci Neo vs. No-life'rzy.
Author Message
ManyMM Offline
*

Dzieci Neo vs. No-life'rzy.
Hmmm. Ostatnio internauci narzekają na tzw. "dzieci neo". Wypisują oni znane teksty z internetu, spamują. Ale czy jest to gorsze od... CS'owego no-life'a ?
W sumie no-life'i nie działają na niekorzyść społeczeństwa internetowego ale są czasami brutalni dla świeżutkich graczy. Więc działają na niekorzyść game'ingu. Jak rozwiązać tą wirtualną wojnę? Tego chyba nikt nie wie...

MEDIUM LEVEL OF PLAY :)
18-10-2011 14:52
Find all posts by this user Quote this message in a reply
LittleBoy Offline
*

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy.
szczerze mówiąc to dzieci neo już dawno niema.Jeżeli są to niedobitki,teraz więcej jest dzieci nieznoszących krytyki usuwajacych komentarze ktore wytykają mu błąd.

Co do no-life
Masz racje ale bez przesady większa agresja jest w LoL'u niż cs'ie sam wiem bo gram dość długo w obydwie gry jednakże i tak można poprostu się z takiej osoby pośmiać(bardzo polecam)
18-10-2011 14:57
Wan1Mas Offline

Dzieci neo nie istnieją, dawno poupadały, a nolify są przydatne, fajnie jest popatrzeć na try harderów... jest to takie... budujące, wiele razy w BLC ownując bandę tryhardów zostałem sflamowany, ba, na forum jest temat żeby zbanować mnie bo ponoć używam cheatów :D:D:D
18-10-2011 14:58
ManyMM Offline
*

LittleBoy może to tak wyglądać mówiąc o no-life'ach nie koniecznie mówiłem o cs :)

MEDIUM LEVEL OF PLAY :)
18-10-2011 15:05
vlodek2532 Offline

Jak dzieci neo nie ma? Jak upadły? A JA TO CO SIĘ KUR** PYTAM?
18-10-2011 17:18
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Matjas2211 Offline
*

Vlodek ty jesteś starym neosem, Weteranem moim bohaterem! Teraz są dzieci Majnkrafta Neosy popadały albo dorosły :(

http://youtu.be/DWkiWtqgOWc
[Image: madoka_magica_icons_by_zeiky-d4xkzmz.gif]
18-10-2011 17:29
Renekton15 Offline
*

Ja znam jednego ma nick Razaispon i nie radze go oglondzać
13-01-2012 22:13
TaboretPL Offline
*

No-life'y czasami mnie rozwalają swoimi nerwami. Fakt czasem jak gram w COD-a i poraz 50 ten sam etap robię albo w Minecrafcie tonę w lawie z 10 diamentami to fakt - jest wkurw ale bez przesady. Ostatnio lubię sobie kilka godzin ponapindalać w Team fortress 2 i tam nie raz słyszę jak się jakieś dziecko irytuje że jego drużyna przegrała wyzywając od najgorszych. Po prostu śmiech na sali :D

(18-10-2011 17:29 )Matjas2211 Wrote:  Teraz są dzieci Majnkrafta Neosy popadały albo dorosły :(

Ej sam gram w Minecrafta i nie lubię jak się generalizuje...

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
13-01-2012 23:18
Matjas2211 Offline
*

Chodziło mi o te dzieciaki co chcą być jak ich Idol nie robiąc nic ciekawego tylko ten sam durny LP.

http://youtu.be/DWkiWtqgOWc
[Image: madoka_magica_icons_by_zeiky-d4xkzmz.gif]
14-01-2012 10:32
ZNPiesPL Offline
*

(14-01-2012 10:32 )Matjas2211 Wrote:  Chodziło mi o te dzieciaki co chcą być jak ich Idol nie robiąc nic ciekawego tylko ten sam durny LP.

Zgadzam się, Let's Play z Minecraft, jest tyle co ścieków w kanałach. Bo na materiały o tej grze składają się:

- Poradniki (100 osób nakręca takie, które nikomu nie są potrzebne, i kończą się na "Jak przetrwać pierwszą noc?!)
- "Let's Playe" w których to tworzą epickie (Jak to nazwał Buraczek) Szałasy z drabinkami, które normalnie są szczytem architektury
- Piosenki (Z tego jakieś 2-3 są w porządku)
- Serie fabularne (Ooo nie! Zgubiliśmy się na wyspie!) które fabuły mają w sobie tyle, ile mięsa jest w daniach dla wegetarianów.

Co do tematu, to dawno nie widziałem, dzieci neo. Jeżeli ich już nie ma, to bardzo dobrze. A No Life'rzy to po prostu ludzie, którzy myślą, iż w każdej grze są pr0 (No bo jak przegrałem 100000000 godzin, to muszę być najlepszy!), i traktują gry, nie jak rozrywkę, ale jako pole, do pokazania, że są lepsi od innych, co jest g*wno prawda. I jak ktoś wspomniał wyżej - przegrał - jego drużyna jest do du*y. Wygrał - on jest pr0, jego drużyna do d*py. To tyle o tym.
14-01-2012 18:50
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci dosamek 11 3.305 13-06-2012 15:23
Last Post: Elwood

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5