![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - Mito - 01-04-2013 17:55 Gram teraz w lola, MW3, osu! i mam zamiar kupić DMC: Devil May Cry na PS3. RE: W co teraz gracie - kruskader - 01-04-2013 20:20 Ja ostatnio gram sporo na dreamcascie, bo stwierdziłem, że za mało nań gram. Głównie katuję Chu Chu Rocket, choć czasem też Soulcalibur i może skuszę sie na Dead or Alive 2. No i w końcu dokupuje drugiego pada(tylko jedyny kandydat na gracza nr 2 odmawia współpracy twierdząc, że pad niewygodny) No i planuje zakup N64 i limitki LegoCity:Undercover RE: W co teraz gracie - appareil - 01-04-2013 22:07 Quote:No i planuje zakup N64Szkoda kasy. Katuję Heart of Darkness. Upierdliwe, ale dobre. RE: W co teraz gracie - kruskader - 21-04-2013 18:49 No ostatecznie nie kupiłem. Ale kiedyś kupię (bo chce mieć wszystkie stacjonarki Ninny). Za to kupiłem MadWorld - najbrutalniejszą grę na Wii i jest zaj**ista. Bardzo fajnie się morduje Wiilotem i Nunchukiem. Zaś LEGO City Undercover, mmm, jest OK. Trochę zbyt duży nacisk na misję, ale zawiera masę smaczków(krzyk Wilhelma, Titanic, Matrix), tu mój ulubiony: -Harry, how many coffees did you have? -I know what you're thinking. Did I have six shots or only five... Teraz bardziej chcę kupić adapter internetowy do Wii U, bo pod koniec roku Earthbound wychodzi na Virtual Console. RE: W co teraz gracie - pepyl - 21-04-2013 19:54 Aktualnie bawię się nową wersją SCP Containment Breach 0.7.1. A wolnej chwili to różnie ostatnio zachciało się powrócić do GTA 3 / Vice City. Czasami jakiegoś NFS (Najczęściej Most Wanted, oczywiście 2005). RE: W co teraz gracie - Miwoli - 21-04-2013 20:12 Ja pogrywam z kolegą w Co-Op z Magicki. RE: W co teraz gracie - Hell_Baron - 21-04-2013 20:29 Tłukę w "hirołsów" 3 na przemian z Daggerfallem. RE: W co teraz gracie - MircoCroCop - 22-04-2013 05:05 Seria MassEffect'a, nadrabiam opuszczone zaległości w klasykach. RE: W co teraz gracie - Polski_Ziom - 05-07-2013 09:39 (13-12-2012 14:28 )Elwood Wrote: Z Hitmana chętnie bym oglądnął let's playa, tylko musiałbyś dobrze znać grę i umieć ją przechodzić. Nie to, co taki Klocuch :x Klocuch miszczem!!! RE: W co teraz gracie - kruskader - 05-07-2013 09:48 Teraz gdy odpalam Wii U, moj Mii mowi "I played Internet Browser". Szkoda tylko, ze polskich znakow nie obsluguje. I katuje Rayman Legends Challenge App, czasem Rayman 2 lub Super Mario Sunshine. |