Gik

{socialsites}
|
W co teraz gracie
Trzeba rozruszać to nowe/stare forum.
W co teraz gracie? Bynajmniej nie chodzi mi o to, z czego robicie zagrajmy, jednako to, w co sobie pogrywacie w wolnym czasie dla przyjemności. Jak daleko jesteście, jakie są wasze opinie na temat tej gry itp.
Obecnie - Necrovision - dla tej gry i dla Dark Messiah specjalnie kupiłem CDA. Ot, shooter w stylu Serious Sama, typowo polska produkcja - w ch*j błędów logicznych i źle skonfigurowane ustawienia domyślne (bardzo głośna muzyka, ciche dialogi, źle ustawiona szybkość celownika), kiepskie animacje, kiepska gra aktorska, śmiesznie żenujące dialogi. Do plusów zaliczam osadzenie gry w realiach IWŚ (chociaż fajniej byłoby bez tej całej pseudo - horrorowej otoczki), co też ma swoje konsekwencje - jednostrzałowe karabiny w grze, w której często walczysz z kilkunastoma przeciwnikami na raz? WTF?
Jestem teraz w trzecim epizodzie i wbrem pozorom i mojemu powyższemu biadoleniu gra się całkiem fajnie. Zobaczymy co się stanie, ta gra ponoć pokazuje pazury dopiero w połowie kampanii.
P.S - HoGar, da się dodać do tego forum shoutbox?
(This post was last modified: 01-11-2010 15:08 by Gik.)
|
|
01-11-2010 15:07 |
|
JaroStudioCompany

{socialsites}
|
RE: W co teraz gracie
Ja grywam teraz w Wiedźmina. Albo w Minecraft'a. ^^
W Wiedźminie doszedłem do 2 aktu dopiero. Kiedyś już grałem w Wiedźmina ale zabrakło czasu na dalszą grę. Skończyłem właśnie na 2 akcie. Jestem ciekaw co będzie dalej. Ale jednak proszę bez spolerowania. :)
|
|
01-11-2010 16:09 |
|
HoGar

{socialsites}
|
|
01-11-2010 16:15 |
|
Likki

{socialsites}
|
RE: W co teraz gracie
W tej chwili kończę (powoli bo powoli, ale mam nadzieję by jeszcze dzisiaj skończyć) pobierać Fallouta: New Vegas ze Steama. Wersja do recenzji od Cenegi, toteż LP pewnie wyląduje na kanale GAPlaythrough, niemniej jednak zapewne właśnie New Vegas będzie dostarczał mi rozrywki przez najbliższe... tygodnie? Optymistycznie zakładając, ofkoz :P
Dalej, Drakensang: The River of Time, który od jakiegoś miesiąca leżał grzecznie na mojej półce i czekał, aż panowie z serwisu Komputronika raczą łaskawie ruszyć swoje zadki, i naprawić komputer... Wreszcie, pierwszy parcik wyląduje na YT prawdopodobnie zaraz po tym, jak pobiorę F:NV...
No i jeszcze Planescape: Torment, którego niedługo zacznę od nowa...
I Borderlands, z mojego kanału... i kilka pomniejszych gier na inne platformy... o różnorakich grach dołączanych do CDA, a czekających na poświęcenie im chwili uwagi, nie wspominając...
Czemu zawsze tak mało czasu?
(This post was last modified: 06-11-2010 18:28 by Likki.)
|
|
06-11-2010 18:27 |
|