Post Reply 
Na jakie gry teraz czekacie?
Author Message
Nylon661 Offline
*

Na jakie gry teraz czekacie?
No tak jak w temacie. Ja czekam na Diablo 3, choć jednego się obawiam. Pierwsze dwa akty są bardzo podobne do pierwszych dwóch aktów z drugiej części, i jeżeli tak dalej pójdzie to będziemy mieli remake, a nie nową grę. Drugą grą na którą czekam jest Wiedźmin 2. Pierwsza część powaliła mnie na kolana, tak że do tej pory słucham ścieżki dźwiękowej z gry(a grałem w to już trochę temu). Dlatego kiedy dowiedziałem się że druga część będzie mogła się przynajmniej uruchomić na moim kompie prawie podskoczyłem z radości :D No, to chyba tyle ;)
26-11-2010 21:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tartak Offline
*

RE: Na jakie gry teraz czekacie?
Ja czekam na Mass effect 3. Byłoby miłą odmianą gdyby gra nie była podzielona na 2 części, gdzie w pierwszej zbierasz drużynę, a w drugiej kończysz gre ratując przy tym świat.
26-11-2010 22:39
Likki Offline
*

Do tej pory czekałem z utęsknieniem na Fallouta: New Vegas. Teraz już sam kręcę z niego LP, tak więc...

Deus Ex: Human Revolution. Definitywnie. Z jednej strony, nie mogę się doczekać tej gry, a jednocześnie obgryzam paznokcie ze strachu przed tym, ze ją spartolą...
(This post was last modified: 28-11-2010 10:59 by Likki.)
27-11-2010 02:49
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

Nie czekam na nic. Wszechobecna konsolizacja upraszcza niemal każdy gatunek gier- jak dotąd naprawdę niewiele wychodzi z tego procesu obronną ręką. Znam bodaj tylko dwie gry z lat 2009-10, które nie ssały. Reszta jest tylko kiepskimi, naprawdę kiepskimi portami na PC.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
28-11-2010 12:11
Gimper Offline
*

Duke Nukem Forever - lepiej oby po tylu latach była dobra :)
Bulletstorm - kill with some skill!

[Image: t43eX.jpg]
28-11-2010 21:23
wesolykat Offline
*

Najbardziej teraz czekam na nowego Wiedźmina ;) Nowe gry niestety już mnie coś nie za bardzo pociągają :)

http://www.youtube.com/user/Wesolykat
29-11-2010 18:02
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Maskikon Offline
*

Tak samo jak pan Kat, oczekuje Wiedźmina. Pierwsza część do dziś pozostaje moim ulubionym polskim RPG'iem. Miejmy nadzieje że nasi rodacy nie odpuszczą sobie fabuły, kosztem silnika.
11-12-2010 02:12
Maslak791 Offline
*

Jako że Cataclysm już wyszedł to jedyną grą na którą czekam jest Alice: Madness Returns.
Chyba jeszcze na żadną gre nie czekałem jak na tę. Oglądając screeny i teasery mam mini orgazm, jak będzie jakis konkretny gameplay to... Najprawdopodobniej nie chcecie czytać co się bedzie działo ;p... Kolejna rzecz na która licze to że znów usłysze Roger'a Jacksona w roli Kota z Cheshire, bo odwalił kawał świetnej roboty w American McGee's Alice.
Skoro mam już na koncie LP z pierwszej część czemu nie zabrać się za drugą? ;>
15-12-2010 21:34
CarlSheppards Offline
*

Half-Life 2: Episode Three, czy może Half-Life 3, obojętnie jak to nazwą, byle by wyszło. Zajmuje to wieki, a nowych informacji o postępie nie widzę.
Czyli póki co NTBA - prove me wrong.
15-12-2010 23:47
dwolf Offline
*

W sumie ja bym chciał zobaczyć jakąś grę w klimacie i stylu starego Thief'a. Nie jestem niby na bieżąco z tytułami jakie wychodzą ale to w co ostatnio miałem okazję pograć jest jakieś dziwne. Niby te gry ładne, niby wszystko realistyczne ale jakoś nie przyciąga do kompa i nie wciąga w klimat ja te starsze tytuły. Wiem że to brzmi jak marudzenie dziadunia w stylu "za moich czasów było lepiej" no ale jakoś tak dziwnie odbieram. Chociaż może to ja wybieram złe tytuły...
30-12-2010 15:19
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W co teraz gracie Gik 153 37.939 08-08-2013 23:42
Last Post: The Rock PL
  Jakie gry macie zainstalowane w komputerach w szkole? TheMcTomex 15 6.310 08-12-2011 23:35
Last Post: Mrpati

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5