Zagrajmy w...
Na jakie gry teraz czekacie? - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Na jakie gry teraz czekacie? (/showthread.php?tid=51)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Na jakie gry teraz czekacie? - Nylon661 - 26-11-2010 21:35

No tak jak w temacie. Ja czekam na Diablo 3, choć jednego się obawiam. Pierwsze dwa akty są bardzo podobne do pierwszych dwóch aktów z drugiej części, i jeżeli tak dalej pójdzie to będziemy mieli remake, a nie nową grę. Drugą grą na którą czekam jest Wiedźmin 2. Pierwsza część powaliła mnie na kolana, tak że do tej pory słucham ścieżki dźwiękowej z gry(a grałem w to już trochę temu). Dlatego kiedy dowiedziałem się że druga część będzie mogła się przynajmniej uruchomić na moim kompie prawie podskoczyłem z radości :D No, to chyba tyle ;)

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Tartak - 26-11-2010 22:39

Ja czekam na Mass effect 3. Byłoby miłą odmianą gdyby gra nie była podzielona na 2 części, gdzie w pierwszej zbierasz drużynę, a w drugiej kończysz gre ratując przy tym świat.

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Likki - 27-11-2010 02:49

Do tej pory czekałem z utęsknieniem na Fallouta: New Vegas. Teraz już sam kręcę z niego LP, tak więc...

Deus Ex: Human Revolution. Definitywnie. Z jednej strony, nie mogę się doczekać tej gry, a jednocześnie obgryzam paznokcie ze strachu przed tym, ze ją spartolą...

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Lavos - 28-11-2010 12:11

Nie czekam na nic. Wszechobecna konsolizacja upraszcza niemal każdy gatunek gier- jak dotąd naprawdę niewiele wychodzi z tego procesu obronną ręką. Znam bodaj tylko dwie gry z lat 2009-10, które nie ssały. Reszta jest tylko kiepskimi, naprawdę kiepskimi portami na PC.

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Gimper - 28-11-2010 21:23

Duke Nukem Forever - lepiej oby po tylu latach była dobra :)
Bulletstorm - kill with some skill!

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - wesolykat - 29-11-2010 18:02

Najbardziej teraz czekam na nowego Wiedźmina ;) Nowe gry niestety już mnie coś nie za bardzo pociągają :)

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Maskikon - 11-12-2010 02:12

Tak samo jak pan Kat, oczekuje Wiedźmina. Pierwsza część do dziś pozostaje moim ulubionym polskim RPG'iem. Miejmy nadzieje że nasi rodacy nie odpuszczą sobie fabuły, kosztem silnika.

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - Maslak791 - 15-12-2010 21:34

Jako że Cataclysm już wyszedł to jedyną grą na którą czekam jest Alice: Madness Returns.
Chyba jeszcze na żadną gre nie czekałem jak na tę. Oglądając screeny i teasery mam mini orgazm, jak będzie jakis konkretny gameplay to... Najprawdopodobniej nie chcecie czytać co się bedzie działo ;p... Kolejna rzecz na która licze to że znów usłysze Roger'a Jacksona w roli Kota z Cheshire, bo odwalił kawał świetnej roboty w American McGee's Alice.
Skoro mam już na koncie LP z pierwszej część czemu nie zabrać się za drugą? ;>

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - CarlSheppards - 15-12-2010 23:47

Half-Life 2: Episode Three, czy może Half-Life 3, obojętnie jak to nazwą, byle by wyszło. Zajmuje to wieki, a nowych informacji o postępie nie widzę.
Czyli póki co NTBA - prove me wrong.

RE: Na jakie gry teraz czekacie? - dwolf - 30-12-2010 15:19

W sumie ja bym chciał zobaczyć jakąś grę w klimacie i stylu starego Thief'a. Nie jestem niby na bieżąco z tytułami jakie wychodzą ale to w co ostatnio miałem okazję pograć jest jakieś dziwne. Niby te gry ładne, niby wszystko realistyczne ale jakoś nie przyciąga do kompa i nie wciąga w klimat ja te starsze tytuły. Wiem że to brzmi jak marudzenie dziadunia w stylu "za moich czasów było lepiej" no ale jakoś tak dziwnie odbieram. Chociaż może to ja wybieram złe tytuły...