![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - Wybielaczz - 05-07-2013 11:37 Nigdy mnie ta trylogia nie interesowała, ale zakupiłem dwie (pierwszą miałem) części Mass Effecta. Wciągnęło mnie to jak nic wcześniej. RE: W co teraz gracie - The Rock PL - 08-08-2013 00:41 Ostatnio grane ( wyciąg z tygodnia ) MK arkade automat , maltretowany BF3, Contra - nes, Battlesquadron - Amiga, Far Cry 3, The Last of Us.... RE: W co teraz gracie - kruskader - 08-08-2013 19:54 Kupilem ostatnio PSX i teraz przeszedlem Raymana 2. Poza tym katuje non-stop Rayman Legends Challenge App - jestem w top2k. Jeszcze gram w Ghost Squad na Wii - swietny rail-shooter i prawdziwy "hidden gem". A za niedlugo dojdzie reszta gier które kupilem. RE: W co teraz gracie - The Rock PL - 08-08-2013 23:42 (08-08-2013 19:54 )kruskader Wrote: Kupilem ostatnio PSX i teraz przeszedlem Raymana 2. Raymana tak samo katowałem jak ty i chyba teraz wrócę znów do Raymana ale na ps3;) Ghost Squad na Wii nie grałem zaciekawiłeś spróbuję ;) |