Zagrajmy w...
W co teraz gracie - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: W co teraz gracie - kaszub - 07-11-2010 21:17

Minecraft robi furorę niczym Facebook. Normalnie gra wciąga, uzależnia i śni się po nocach. Mała rzecz a cieszy. Chyba będę musiał założyć sobie paypal, bo gra jest warta swej ceny. Zwłaszcza, że ciągle jest rozwijana.
Dziś zabiła mnie lawa. :D

RE: W co teraz gracie - Gik - 12-11-2010 17:10

@kaszubiak

Chodzi ci o to połączenie Harvest Moona i Wigglesów? Można spróbować...

inFamous - Bardzo fajna i oryginalna gra, cały czas zaskakuje czymś nowym, kolejne moce zostają nam przyznawane w rozsądnych odstępach czasowych, a w zadaniach dodatkowych można cały czas znaleźć coś nowego. Jak na razie odblokowałem 2/3 drugiej wyspy i gra - trzeba przyznać wciąga - gdyby tylko rozdzielczość byłaby wyższa, a framerate stabilniejszy... no i gdyby dopracować ten system chwytania...
Niemniej gierkę bardzo polecam.

RE: W co teraz gracie - MrGTASACJ - 13-11-2010 17:51

Ja dzisiaj kupiłem Metro 2033,a tak to gram w Alien Swarma i AC II.

RE: W co teraz gracie - Bigos - 13-11-2010 18:16

Metro jest fajne, ale na dłuższą metę się nie spisuje. Jedyne, co mnie urzekło w tej grze, to klimat. Reszta jest o kant dupy potłuc.

RE: W co teraz gracie - Claudek27 - 13-11-2010 18:27

Ta, bo się bałeś. Nadal pamiętam jak podczas rozmowy na skype prosiłeś, żebym do Ciebie mówił xD

RE: W co teraz gracie - czlowiekzwyzyn - 14-11-2010 17:17

Ostatnio grałem w Fallout 3. Wcześniej w Minecraft, a wcześniej były wakacje i w ogóle nie grałem ;)

RE: W co teraz gracie - Suhayl - 14-11-2010 18:45

Ja grywam głównie na DS'ie, ostatnio wziąłem się za Black Ops i Goldeneye 007.

RE: W co teraz gracie - Nylon661 - 17-11-2010 19:06

Ja właśnie gram(poza nagrywaniem) w Blood: Cryptic Passage i powiem że gra jest świetna :D Blooda lubiłem od zawsze, ale dopiero teraz dopadłem działający Cryptic Passage. Jestem już gdzieś w połowie gry, i szczególnie podobają mi się dobrze wykonane poziomy( parowiec, cmentarz, gotycka biblioreka itp.) :P Poza tym gram w Minecrafta i powiem że gra nie wciągnęła mnie tak bardzo jak was. Nie wiem czemu cały czas cholernie kojarzy mi się z Simsami a tych nie znoszę ^^ Oczywiście można sobie pograć godzinę dziennie ale więcej już się nudzi ;)

RE: W co teraz gracie - Rpgame1 - 17-11-2010 21:02

Ja aktualnie gram w gothic 2 przeszedłem ta gre wiele razy ale dalej mi sie nie znudzila
i czasami zagram w Minecraft gierka full wypas polecam
w gothic 2 jestem przy kamiennym smoku ;]

RE: W co teraz gracie - Byakurai96 - 20-11-2010 21:33

Ja teraz sobie pogrywam w Grand Theft Auto San Andreas i Postal 2 Share The Pain. Wypas gierki :P