Zagrajmy w...
Negatyw zamknął konto - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Negatyw zamknął konto (/showthread.php?tid=2240)

RE: Negatyw zamknął konto - Krakenos - 10-12-2012 22:11

Ciekawa sprawa, lecz dlaczego iDelti nie przyznał od razu jaki miał w tym udział (który wedle jego słów był nieznaczny i opierał się na nieumyślnym "rozpaleniu ognia" i naprawianiu tego co zrobił) zamiast udawać że nie ma w tym nic wspólnego?

RE: Negatyw zamknął konto - BARKQ - 10-12-2012 22:12

Wiadomo, że flame jest i prawdopodobnie będzie ale wracając do tematu to mam nadzieję, że iDELTI lub ktoś inny opublikuje te nagrania z skype/ts

RE: Negatyw zamknął konto - MultiGameplayGuy - 10-12-2012 22:21

Hej,

dużo osób prosiło mnie, zebym wypowiedział się w tym temacie jako jedno ze źródeł. Przyszedłem tutaj tylko i wyłącznie potwierdzić, że 90% informacji przekazanych przez Delitego są prawdziwe i jestem z niego dumny, że zabrał głos za większość YouTuberów.

Jeśli będzie trzeba, dorzucę swoje parę groszy aby poprawić wiarygodność tych 10% informacji. Skąd wiem? jak słyszeliście w filmie, byłem wielokrotnie zapraszany do konferencji na skype z owymi ludzmi którzy notorycznie namawiali mnie do tego, abym wrzucił film dot. MineCash. Mam trochę oleju w głowie i nie zgodziłem się. Kiedy razem z Deltim skapnęliśmy się, że coś się dzieje tutaj nie tak, staraliśmy się powstrzymać Maćka.

Tak więc, jeśli będzie trzeba - to wmieszam się znowu w to gówno od którego uciekłem 6 miesięcy temu, aby wyjaśnić pewne wątpliwości. Narazie to tyle. Pozdrawiam.

RE: Negatyw zamknął konto - BARKQ - 10-12-2012 22:24

@Up
Posiadasz jakiekolwiek nagrania rozmów z tym "teamem" ?

RE: Negatyw zamknął konto - Pasajder - 10-12-2012 22:26

iDelti w swoim filmie wymienił wielu youtuber'ów m.in. Multiego . To nie znaczy, że oni brali w tym udział tylko o tym wiedzieli . Tak przynajmniej zrozumiałem .

RE: Negatyw zamknął konto - MZLJ - 10-12-2012 22:28

@Maciek3012 Wcześniej ktoś napisał że te konta były używane do robienia brzydkich rzeczy, więc całkiem możliwe, że wiele z nich jest zbanowanych na różnych serwerach (chyba, że w Minecrafcie nie da się banować po kontach, tylko po IP, nie znam się, ale tak wskazywałaby logika). Podobno też na którymś koncie było zmieniane hasło, przez co właściciel mógł nie mieć do niego dostępu wtedy kiedy chciał skorzystać ze swojego legalnie nabytego konta za swoje własne pieniądze.

RE: Negatyw zamknął konto - MultiGameplayGuy - 10-12-2012 22:33

(10-12-2012 22:24 )BARKQ Wrote:  @Up
Posiadasz jakiekolwiek nagrania rozmów z tym "teamem" ?

Posiadam urywek rozmowy z teamem w którym widać w jakim celu zostawałem dodawany do konferencji.

RE: Negatyw zamknął konto - Rapiz - 10-12-2012 22:34

@up

Skoro posiadacie jakiekolwiek dowody to je przedstawcie . Znaczy że skoro macie jeszcze jakieś dowody .

RE: Negatyw zamknął konto - NitroZyniak - 10-12-2012 23:16

Ja nadal nie rozumiem dlaczego nazywacie "Zorganizowana Grupa Hakerow" osoby ktore maja skrypt+lacze i DDoSuja (zapychaja lacze) To nie hacking, to moze osoba z IQ= 30 zrobic.

RE: Negatyw zamknął konto - Kijaszek - 10-12-2012 23:39

A ja byłem zapraszany do konferencji z programistami Minecasha i namawiali mnie żebym pomógł im napisać ten kod. Jestem sławnym programistą Java i Bava...

MultiGameplayGuyu, dowody, proszę. Było już takich dwóch którym ludzie uwierzyli na słowo i o nich jest 39 stron tematu.