![]() |
Nowe Partnerstwo - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Nowe Partnerstwo (/showthread.php?tid=1397) |
RE: Nowe Partnerstwo - kubn2 - 02-07-2012 21:22 (02-07-2012 20:20 )JudiMakeFun Wrote: A teraz pewne pytanie do was. Ktoś, gdy klika na głownej stronie youtube w "gry" widzi najbardziej popularne filmy z gier z 2-3 dni. Najniżej tej listy znajdują się filmy z mała ilością wyświetleń (dla mnie i tak dużą :P) np. 1000. A więc, mając partnera, gdy uda mi się wbić w 1-2 dni powiedzmy 1500 wyświetleń na filmie, to czy on się tam pojawi? Czy może partner wcale do tego nie jest potrzebny i wystarczy tylko popularność naszego filmiku. Myślę jednak, że to pierwsze jest prawdą, bowiem jak inaczej wyglądałoby "promowanie" naszego filmu na youtube? Bez partnera tam się nie pojawisz niestety. RE: Nowe Partnerstwo - JudiMakeFun - 05-07-2012 11:43 Quote:Bez partnera tam się nie pojawisz niestety. Ostatnio widziałem w polecanych film mający bodajże 2k wyświetleń (z gier chyba), sprawdziłem z ciekawości kanał i miał jedynie ok. 50 widzów, więc na pewno nie miał partnera, a jednak się pojawił. Chyba, że miał właśnie tego tytułowego "nowego partnera", który oprócz zgłoszenia min. jednego filmu do zarabiania umożliwia również dostanie się do polecanych filmów RE: Nowe Partnerstwo - kubn2 - 05-07-2012 11:49 (05-07-2012 11:43 )JudiMakeFun Wrote:Quote:Bez partnera tam się nie pojawisz niestety. Niekiedy kanały które mają 0 widzów dostają partnera YT nie jest idealny. Skoro miał 50 widzów to mógł dostać od pomarańczki partnera i to bez problemu oni biorą każdego. RE: Nowe Partnerstwo - JuCu00 - 18-07-2012 17:45 Witam. Moim problemem jest taki fakt. Zarabiam z AdSense, ale chciałem to "prawdziwe" partnerstwo z yt z narzędziami itp. Kiedy kończę wypełniać formularz i klikam w "Sprawdź zgłoszenie" to mi wyskakuje, że już jestem partnerem youtube. No super tylko jak to skonfigurować, lub coś? Najlepsze jest to, że ani Buttonu ani niczego zmienić nie mogę :( Please HELP ME ! Pozdrawiam JuCu00 PS. Link do mojego kanału na yt : RE: Nowe Partnerstwo - appareil - 20-07-2012 21:21 Na maila powinieneś dostać informacje. RE: Nowe Partnerstwo - Ervoy - 21-07-2012 10:21 Cześć, mam pytanie. Jak pan Apparatus napisał, cytuje: (23-06-2012 23:14 )apparatus Wrote:Quote:Czy teraz nie da się już zdobyć tego partnerstwa ze zmienianiem loga nad filmikami i większą ilością miejsca z góry na kanale?Tylko na zaproszenie od YT. I tu jest moja sprawa. W grudniu 2011 roku dostałem zaproszenie, aby zostać partnerem youtube'a (tak przynajmiej sądze, że to partner). Quote:Drogi użytkowniku XX,Chciałbym się dowiedzieć, czy to normalny partner, w którym dostane te wszelakie bajery związane z kontem, czy tylko zarabianie. Zaakceptowałem to, no i narazie nic dodatkowego nie widze, oprócz możliwości zbierania przychodów za reklamy. Może się spóżniłem z przyjęciem? Co o tym sądzicie, zależy mi na opiniach. RE: Nowe Partnerstwo - appareil - 21-07-2012 10:39 Sam sobie odpowiedziałeś. To monetyzacja, a nie partnerstwo. |