![]() |
Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność (/showthread.php?tid=200) |
RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Roofix - 11-04-2011 16:11 (11-04-2011 13:20 )Speedovsky Wrote: mam nadzieje, ze octopus wrzuci mirror tego filmuOch, czyli myślisz, że zwrócenie uwagi przez Octopusa wpłynie na waszą popularność? "Ha, jestem sławny, bo OO o mnie mówi!" O to chodzi? Być popularnym robiąc dramy i zaprzątać głowę innym? RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Mandero - 11-04-2011 19:32 Quote: zaprzątać głowę innym?zachowujesz sie jakbym to ja zaplanowal wrzucenie tego newsa pewnie nawet bys tego nie zauwazyl gdyby nie ten news RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - punio7 - 11-04-2011 19:38 Newsa nie napisałeś, ale podobno brałeś udział w tym, czego ten news dotyczy. Zresztą ja to widzę jako nie do końca przemyślany i niezbyt śmieszny dowcip na i-netowym koledze, który przerodził się w kłótnię i dramę. Nie jako specjalne wjeżdżanie ludziom na głowy. RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Mandero - 12-04-2011 23:12 Punio dziękuję bardzo za mądrego posta (1 w tym temacie), który absolutnie zgadza się z przedstawioną sytuacją. Temat można zamknąć, bo już nie działam na YT :). RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Lavos - 12-04-2011 23:35 Jako ile kont nie działasz? RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Gik - 20-04-2011 23:38 No proszę: RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Lavos - 21-04-2011 03:20 And what a suprise. RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - punio7 - 21-04-2011 06:34 Niespodzianka! To wszystko było zaplanowane. Nasz mastermind chciał sprawdzić przywiązanie swoich niewolników oraz która seria się im najbardziej podoba. Ktoś może mi to wytłumaczyć? RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Roofix - 21-04-2011 12:04 Przynajmniej ma lepszy mikrofon. Zawsze coś. Brzmi normalniej. |