Zagrajmy w...
Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność (/showthread.php?tid=200)

Pages: 1 2 3

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Roofix - 11-04-2011 16:11

(11-04-2011 13:20 )Speedovsky Wrote:  mam nadzieje, ze octopus wrzuci mirror tego filmu
Och, czyli myślisz, że zwrócenie uwagi przez Octopusa wpłynie na waszą popularność? "Ha, jestem sławny, bo OO o mnie mówi!"
O to chodzi? Być popularnym robiąc dramy i zaprzątać głowę innym?

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Mandero - 11-04-2011 19:32

Quote: zaprzątać głowę innym?
zachowujesz sie jakbym to ja zaplanowal wrzucenie tego newsa

pewnie nawet bys tego nie zauwazyl gdyby nie ten news

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - punio7 - 11-04-2011 19:38

Newsa nie napisałeś, ale podobno brałeś udział w tym, czego ten news dotyczy. Zresztą ja to widzę jako nie do końca przemyślany i niezbyt śmieszny dowcip na i-netowym koledze, który przerodził się w kłótnię i dramę. Nie jako specjalne wjeżdżanie ludziom na głowy.

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Mandero - 12-04-2011 23:12

Punio dziękuję bardzo za mądrego posta (1 w tym temacie), który absolutnie zgadza się z przedstawioną sytuacją.

Temat można zamknąć, bo już nie działam na YT :).

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Lavos - 12-04-2011 23:35

Jako ile kont nie działasz?

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Gik - 20-04-2011 23:38

No proszę:

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Lavos - 21-04-2011 03:20

And what a suprise.

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - punio7 - 21-04-2011 06:34

Niespodzianka! To wszystko było zaplanowane. Nasz mastermind chciał sprawdzić przywiązanie swoich niewolników oraz która seria się im najbardziej podoba.

Ktoś może mi to wytłumaczyć?

RE: Jak robić marne prowokacje - Thawica zawiesza działalność - Roofix - 21-04-2011 12:04

Przynajmniej ma lepszy mikrofon. Zawsze coś. Brzmi normalniej.