Zagrajmy w...
League of Legends US czy EU poziom graczy - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: League of Legends US czy EU poziom graczy (/showthread.php?tid=567)

Pages: 1 2 3 4

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Shinji-kun - 18-08-2011 08:31

Sam osobiście nie zapomnę, jak ze znajomymi stwierdziliśmy 'a potrollujemy system' - Eve(po nerfie)/Twitch na topie, Yorick (PRZED BUFFEM) w dżungli... Dość powiedzieć, że ja Evelynn miałem 9-1-15, Twitch skończył z 20-6-coś.

Twitch tak naprawdę cierpi głównie z tego powodu, że ma mały zasięg ataku. Gdyby był nieco większy, byłby naprawdę sensowną alternatywą dla innych carry.

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Sakulos - 19-08-2011 13:22

(18-08-2011 08:31 )Shinji-kun Wrote:  Sam osobiście nie zapomnę, jak ze znajomymi stwierdziliśmy 'a potrollujemy system' - Eve(po nerfie)/Twitch na topie, Yorick (PRZED BUFFEM) w dżungli... Dość powiedzieć, że ja Evelynn miałem 9-1-15, Twitch skończył z 20-6-coś.

Twitch tak naprawdę cierpi głównie z tego powodu, że ma mały zasięg ataku. Gdyby był nieco większy, byłby naprawdę sensowną alternatywą dla innych carry.
Stary Twitch> Wszystkie AD carry > Ten Twitch

Hmm Twitch jest okej jeżeli rob roam :D i ciagle gankuje, biorąc tylko troche farmy z lini.

Imho ogarniety team zawsze wygra z 2 ogarnietym teamem z twitchem

Poczekajmy na zmiane niewidki dla eve i twitcha, wtedy na bank wrócą do gry

Dam link do turnieju ESL w LoL
http://iemgamescom.leagueoflegends.com/
Fnatic(EU) vs Frag Executors(PL) dla Fnatic

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - appareil - 26-10-2011 18:39

Wyniki IEM. Tyle na temat poziomu serwerów.

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Lavos - 26-10-2011 19:14

Quote:Poczekajmy na zmiane niewidki dla eve i twitcha, wtedy na bank wrócą do gry

To znaczy? Co jest złego w ich niewidzialności?

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Renekton15 - 13-01-2012 22:09

Czy warto nagrywać z Lague of Legends?? Nie wiem ja nagrywam i mam same łapki w doł

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Minecrat - 18-01-2012 21:26

kto pujdzie 1 na 1 ze mnom na nordiku ja bende gral mordekajzerem bo jest najlepszy

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - witcher1998 - 22-01-2012 11:23

Minecrat z checia pojde, oczywiscie gramy drafta (wypaplales o morde...), co do tematu na US ponoc wieksza kultura...

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Blitz - 22-01-2012 11:47

Moim zdaniem poziom jest wszędzie taki sam, nie zauważyłem różnicy przechodząc z Nordic East na West, nie zauważę różnicy przechodząc z West na US.

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Gimper - 22-01-2012 16:32

Poziom niemal identyczny, choć na Weście ostatnio spadł bo płaczki polaczki które usłyszały że na Weście jest "wyższym poziom" tłumnie się tam przeniosły.
Z relacji znajomych i moich doświadczeń wynika że na serwerach europejskich częściej zdarzają się trolle, leaverzy i afkerzy na normalach - na North America gracze są też generalnie milsi i bardziej chętni do współpracy, choć to kwestia godzin w jakich się gra - w okolicach 20-22 jest najlepiej bo wtedy grają europejczycy którzy siedzą na serwerach amerykańskich. W nocy grają amerykanie którzy na ogół grają słabiej, dziwnie budują postacie i strasznie flejmują.

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Wan1Mas - 22-01-2012 17:21

Woopsie, teraz oba servery są "złe" Gimperr? Co ja teraz poczne!

Ach tak, będe trollować dalej