![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - wesolykat - 23-11-2010 20:06 Aktualnie ukończyłem Half Life 2 z dodatkami, polecam każdemu Episode Two niszczy totalnie :) Końcówka mnie zaskoczyła ;( RE: W co teraz gracie - kaszub - 24-11-2010 22:59 Zgadzam się z przedmówcą. Half - Life 2 przechodziłem kilka razy. Gra jest po prostu świetna. Polecam przejść II i dwa ep ciągiem. To jest lepsze niż dobry film akcji. Czekam z niecierpliwością na kontynuację i na Portala II. :) RE: W co teraz gracie - 3landerBK - 25-11-2010 08:32 Hmmm aktualnie grywam w Call Of Duty 4 Przez sieć głównie , Warzone 2100 świetny RTS (Real Time Strategy ) <---- napisałem jakby ktoś najnormalniej w świecie nie wiedział :) , Gran Turismo 2 , Formula 1 ' 97 , Legacy Of Kain Soul Reaver i zasadniczo to wszystko w co gram jak mam czas po pracy :) RE: W co teraz gracie - wesolykat - 06-12-2010 09:17 Teraz aktualnie gram w Doom 2, Star Wars The Force Unslashed 2, Fallout New Vegas oraz Two Worlds 2. RE: W co teraz gracie - Maskikon - 11-12-2010 02:14 Z braku czasu grywam w League of Legends, oraz Minecraft'a wraz z przyjaciółmi. Oczywiście, zasiadam czasem do Dragon Age'a, jednak najczęściej w dłuższe weekend'y. RE: W co teraz gracie - Niesf00r - 11-12-2010 19:10 Ja podobnie jak Maskikon. Jednak namiętnie grywam w LoLa, bardzo mi ta gra przypadła do gustu. Ostatnio też skończyłem sobie Mafie II i gram dla odswieżenia powiedzmy że skilla w Starcrafta jedyneczke. Katuje też Minecrafta ale to okazyjnie gdy są kumple. I potwierdzam zdanie 3landera na temat Warzone, pamietam godziny spędzone przy tej grze z kumplem. RE: W co teraz gracie - MrArroniro - 03-04-2011 17:43 głównie wciągnął mnie minecraft ale pogrywam też w wiedźmina RE: W co teraz gracie - RomanPL79 - 03-04-2011 19:25 Na tą chwilę gram w BulletStorm (moim zdaniem gierka wymiata i nie dlatego, że polska ;D), Minecraft, Wiedźmin i czasem GTA 4 Ps. Trochę odświeżamy :P RE: W co teraz gracie - Moskit - 04-04-2011 00:02 Mnie przez ostatnie dni wciągnął Crysis 2, naprawdę świetny tytuł. :) Spodobał mi się bardziej niż "jedynka", która jednak momentami była troszkę nudna. Tutaj raczej nie ma nudniejszych momentów, a multiplayer jest przyzwoicie wykonany. RE: W co teraz gracie - Shinji-kun - 13-04-2011 23:18 Ostatnimi czasy głównie StarCraft II. Momentami irytują mnie ludzie idący na tak zwaną 'tanią' wygraną, ale oprócz tego gra się naprawdę przyjemnie. Nic, tylko czekać na Heart of the Swarm. |