![]() |
MegaZajka zamknął konto - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zamknął konto (/showthread.php?tid=384) |
RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:09 Ja mam misję tylko dotrwać do jutrzejszego dnia i pierdolić w waszym języku. RE: MegaZajka zamknął konto - DamianS - 05-11-2012 21:10 (05-11-2012 21:02 )Elwood Wrote: Już bez takich. Tak właściwie - zdajesz sobie sprawę, kto to jest troll? Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Chociażby ta definicja zaczerpnięta z tąd: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie opisuje postać Trola, nie dokładnie, ale jednak. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:10 Właśnie widzę tą twoją całą misję, rok temu miała być ta rozprawa z panem Gikiem. Jakby przynajmniej twoje groźny miały jakikolwiek sens ;) RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:10 Był kiedyś jakiś Zajka? No chyba że ten hip hopowiec,ja mam na imię Adam,a dla was pan Adam. Ateiści to kutafony. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:12 Aha. W takim razie będę się do ciebie zwracał jako Bigos. Podoba Ci się ta ksywa buraku ? RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:15 Teraz powiem waszym językiem, BLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA BLLLLLLLLLAAAAAAAAA ATEIŚCI TO KURWY i debile. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:16 Ja tak samo uważam o Katolach. RE: MegaZajka zamknął konto - MZLJ - 05-11-2012 21:16 Empirator, to Adaś prowadzi wojnę z całym Internetem. Mnie on tak szczerze to gówno obchodzi, kiedyś dla jaj założyłem to konto na YT, żeby go potrollować chwilkę. Ale kiedy zauważyłem, że sama obecność tego konta wyprowadza go z równowagi, postanowiłem coś tam udawać, że aktywnie je prowadzę. RE: MegaZajka zamknął konto - Empirator - 05-11-2012 21:18 Właśnie wiem i widzę że to on prowadzi tą wojnę. Sam nie wiem jak ją zakończyć. Chyba to jest niewykonalne jeśli się z Adasiem nie dogadasz. RE: MegaZajka zamknął konto - JesteśUPani - 05-11-2012 21:28 ATEIŚCI TO SKURWYSYNY. Padać na kolana skurwysyny i to już!!! Siad płaski do laski :D Lizać mi stopy! |