![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - Falc00n - 14-04-2011 20:14 Ja standardowo - nerdzę w LoL-a :) W między czasie gram w Minecrafta i OiM, z których nagrywam LP. Czasem również sięgnę po BF:BC2, ale to dużo rzadziej. RE: W co teraz gracie - punio7 - 14-04-2011 20:54 A ja grywam trochę w HW, ET, WB2, WG no i koniecznie trochę LF2. Czasami też zajrzę na S:W oraz jak się znajdzie się okazja OTTD. Sarkazm jest zamierzony. RE: W co teraz gracie - Azron889 - 26-04-2011 20:16 W tym momencie gram w Assassin's Creed: Brotherhood i Left4Dead2. Wieczorami w Minecrafta dla rozluźnienia. RE: W co teraz gracie - TaboretPL - 27-04-2011 23:19 Niedawno przeszedłem Singularity. Gram w Europa Universalis 3, Empire total war no i oczywiście nagrywam Unreal Tournament 3 :) RE: W co teraz gracie - Moskit - 28-04-2011 09:08 Game Dev Story (taka gierka na smartphony, z którą wczoraj ostro walczyłem aby nagrać z niej filmik), X3: Terran Conflict i Magicka. Kurde, czasu mi brak na to wszystko. :P RE: W co teraz gracie - kaszub - 28-04-2011 10:58 Podobno jest otwarta beta Age of Empires Online. Mam klucz. Muszę w to zagrać. RE: W co teraz gracie - Kern3l - 29-04-2011 03:04 Heh, poza tym, co nagrywam, czasami gram w Poki Fire Red na emulatorze w komórce ;> Oczywiście przyśpieszenie 2x (ileż to kiedyś się na GB czasu marnowało!), ale niestety muzyki już średnio się słucha, jej samej nie można wyłączyć, można jedynie całość. RE: W co teraz gracie - Jaro13 - 03-05-2011 23:21 Aktualnie gram w Diablo II LOD,Hard Truck 18 Wheels of Steel oraz w The Saboteur. Wczoraj grałem jeszcze w Drivera 3 ale już go przeszedłem :P no i czasem grywam w Heroesa 3. Są jeszcze dwie gry ale obecnie używam je tylko do nagrywania zagrajmy w :P RE: W co teraz gracie - Likki - 04-05-2011 08:43 "Szpicuj siem skond żeś przyszedł, żulu!" - Anna, Planescape: Torment. To chyba najlepszy opis tego, co teraz mam na tapecie ;] Z innych tytułów: - Final Fantasy I NES (Tak, tak, we'll beat the shit out of that iguana! [co zabawne, ten przeciwnik w ogóle nie wygląda, jak iguana]). - Jade Empire (Auu, ból... tak jak i inne gry od Bio. Temat do mojego jutiubowego projektu pt. W Razie Czego, który prawdopodobnie nigdy nie ujrzy światła dziennego. Bądź poczeka na wakacje.) - Need for Speed: Hot Pursuit 2010 (co ciekawe, gra się całkiem znośnie. Choć jednak to nie ten system uszkodzeń, co w Burnoutach.) - Fallout: New Vegas (także ból...) - Harry Potter i Kamień Filozoficzny na GBA (nie pytajcie...) ...i parę innych, głównie komórkowych produkcji, o których nie chce mi się teraz pisać. Ta lista zbyt szybko zmianom nie ulegnie... RE: W co teraz gracie - FratelloAgito - 06-05-2011 12:25 Aktualnie gram w Wiedzmina, Assassin's Creed Brotherhood multi oraz Dragon Age : Początek |