![]() |
Najazd tatarski - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Najazd tatarski (/showthread.php?tid=3474) |
RE: Najazd tatarski - Lavos - 05-09-2013 00:10 yahoo Wrote:Poza tym z filmem też łatwiej dotrzeć do ludzi, gdzie on by miał wklejać linki?Właśnie, gdzie? Kurdę. Also, kończę o dociekaniu motywów buraczanej nadziei, skupmy się na temacie. RE: Najazd tatarski - yahoo - 05-09-2013 00:35 (05-09-2013 00:10 )Lavos Wrote:yahoo Wrote:Poza tym z filmem też łatwiej dotrzeć do ludzi, gdzie on by miał wklejać linki?Właśnie, gdzie? Kurdę. Ale 10s film z napisem "LINKI NA DOLE" słabo by wyglądał:) RE: Najazd tatarski - Lugia007 - 05-09-2013 00:37 Z burakowego i niekrytego nagłaśnianiu spraw i tak mało co wyniknie, prócz tworzeniu się kolejnych armii z "z jedyną prawdą". Beka i wstyd będzie jak prócz wybiórczej zacznie reszta ścierwojadów z tv krążyć, np. po rozprawie. Albo chociaż Kolonko coś powie ;P Btw. Ciekawe, że jeszcze się tu burak nie pokazał. Zawsze się tu wetknie jak o nim mowa. Buraczane kabelki śpią? RE: Najazd tatarski - fszeker - 05-09-2013 03:20 Ja nie rozumiem całego krzyczenia o sprawie, w której sokółów ma rację i już. I dziwi mnie, że aż tyle jutjuberów nie wie o czym gada typu:
Shogun1978 Powiedział:
I wkurza mnie skrót myślowy: Podawanie do sądu za wyrażenie opinii (...) Dziurawy system prawny...(...)bodajże chodziło o tatara(...) Ale chyba już takie są kukiełki na youtube i trudno znaleźć kogoś sensownego i z łbem na karku. A ode mnei AddBaster, Szogun tysiąc pięćset sto dziewięćset i Niekryty Krytytyktk dostają Nagrodę Nie znam się to się wypowiem stopnia drugiego. Ja to bym im na internet bana dał za takie wnioski... I trzeba pamiętać:150 000 zł pójdzie całe na cele charytatywne NIE DO SOKOŁOWA + Sokołów S.A. jest w pełni polską firmą tylko rada nadzorcza to finladczycy (nie chińczycy) ale przy Spółkach na międzynarodowej giełdzie i akcjonariuszach spoza polski to normalne. Dowód: Wpis do KRS + EDIT: Słuchają szoguna trafiłem na kolejną perełkę: porównanie testów KG do adbuster'a xD (3m50s) RE: Najazd tatarski - Selevan - 05-09-2013 12:26 Jak chcesz jeszcze posłuchać kogoś kto nie ma pojęcia o sprawie a się wypowie bo trzeba zgarnąć kasę za wyświetlenia, to odpal Rocka. RE: Najazd tatarski - MrChmielOO - 05-09-2013 14:27 Te same osoby które "hejtują" sokołów za pozew sądowy za 'wyrażanie opinii" klaszczą cockowi gdy ten blokuje użytkowników za "hejt" ;p RE: Najazd tatarski - appareil - 05-09-2013 15:20 Meanwhile, ![]() Doszli do ugody. RE: Najazd tatarski - buuu - 05-09-2013 15:22 Jeśli chodzi o rocka, adbustera i innych, to oczywiście coś tam zarobią na tych konkretnych filmach, ale ja widzę jeszcze inne korzyści. Takie gorące tematy potrafią przyciągnąć na kanał ludzi z zewnątrz, żywą masę świeżych wyświetleń na przyszłość, i tutaj upatrywałbym celu tej akcji. Do tego oczywiście dochodzi uświadomienie firmom co się może stać gdy wytoczą proces youtuberowi. RE: Najazd tatarski - fszeker - 06-09-2013 01:37 Tak jak apparatus wspomniał ugoda jest... I cieszę się że nie będzie fistifajtu w sądzie i gimby nie wybuchną jak KG przegra. https://www.facebook.com/sokolowfanpage/posts/606782429377326 RE: Najazd tatarski - Aquila - 06-09-2013 04:00 Ja na miejscu Sokołowa rozegrał tą sprawę w sądzie i potem patrzałbym na Gimby które pienią się ze wściekłości. |