![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - Revom23 - 18-05-2011 19:36 Aktualnie Two Worlds. Polskiej produkcji, ale bardzo fajny RPG. RE: W co teraz gracie - Roofix - 20-05-2011 20:11 Odświeżam sobie "Twierdzę: Krzyżowiec". Chyba z 6-7 lat w to nie grałem, ale strategie ekonomiczne zrobiły swoje i idzie mi teraz zaskakująco dobrze, nawet jeśli minęło tyle czasu. RE: W co teraz gracie - Khajiit - 20-05-2011 21:23 Xenogears. *Wstaw tu wszystkie synonimy słowa "piękny"* jRPG ze stajni Squaresoft, według mnie #1 w swoim gatunku. Doskonała fabuła, dopracowane postacie, świetny i oryginalny soundtrack... Tylko szkoda, że grafiki czas nie oszczędził... Mimo wszystko, gorąco i serdecznie polecam każdemu, kto w grze szuka przede wszystkim dobrej fabuły. RE: W co teraz gracie - thefifiasek - 21-05-2011 01:56 Obecnie Wiedźmin 2. Zassało mnie to jak cholera. Jednoczesnie to nagrywam, co ogranicza zdolność poznawania fabuły o max 2,5h dziennie. RE: W co teraz gracie - Sotormajor - 28-05-2011 07:38 Ja w Wieśka cisnę, już trzeci raz przechodzę. Aktualnie gram w terrarię nagrywając. Czasami w League of Legends pogrywam. Dziś mam zamiar zacząć robić let's play z jakiejś gry którą da się skończyć. Właśnie zaczynam sobie grać w Dark Messiah of Might and Magic. Chciałem zagrać w tą grę a dziś dostała się w moje ręce, ahh to cd-action :). A przy okazji sobie nagram. RE: W co teraz gracie - RobertosSK - 30-05-2011 17:18 Aktualnie zassała mnie Terraria, choć tak na prawdę nie jest niczym szczególnie nowym. Jednocześnie przechodzę Wieśka 2 który jest na prawdę świetny, choć nie ukrywam że nieco lepiej bawiłem się przy "jedynce". I dziś zacząłem grać w Splinter Cell 1, który również mi się podoba, choć grałem dopiero godzinę. W bliskiej przyszłości mam zamiar pyknąć w Wheelmana ;) btw. częste użycie "choć" było celowe... RE: W co teraz gracie - RomanPL79 - 01-06-2011 06:57 A ja się do wieśka 2giego dorwałem, a do tego gram jeszcze w swata 4 oraz oczywiście Arma'e RE: W co teraz gracie - m4xies - 01-06-2011 09:53 Gry w które gram, bo gram i będę grał : Unreal Tournament 2004 - co najmniej raz dziennie po ... hmm ... 2 godziny. Team Fortress 2 - W to właściwie teraz gram, kupiłem niedawno i uważam, że multi po prostu wymiata. Call of Duty 4 Modern Warfare na X360... 50 level i trza dobić wreszcie do 55 :D W co aktualnie, w co nie będę potem grał, no chyba, że na zagrajmy : - Call of Juarez Więzy Krwi (Po tym jak było w CD-A, mam wrażenie, że dość sporo osób robi z tego zagrajmy :/) - Halo 3 ODST - Kampania RE: W co teraz gracie - Paatryk - 04-06-2011 20:31 Aktaulnie gram w GTA Vice City na PlayStation2. Już prawie ukończyłem, bardzo dobra gierka. RE: W co teraz gracie - punio7 - 05-06-2011 07:01 Nie wyobrażałem sobie iż istnieją ludzie, którzy jeszcze nie przeszli GTA:VC ^^ Czyżbym robił się stary? |