![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - m4xies - 05-06-2011 07:57 Gdzie tam, teraz młodzież po prostu ogląda zarąbczaste kreskówki których główne przesłanie to - znajdź, zniszcz, zapomnij. Przynajmniej tak jest u mojego brata, dlatego na urodziny kupiłem 10-latkowi Prototype'a, a co najciekawsze, sprzedawała go osoba z kontem Junior. Tak by the way, Poluję teraz na te demko Duke Nukem Forever, ale nigdzie nie mogę znaleźć... Trzeba będzie zadowolić się póki co Bionic Commando :o RE: W co teraz gracie - MugoX - 05-06-2011 09:31 Bionic Commando to krótka gra, niestety RE: W co teraz gracie - punio7 - 05-06-2011 10:00 Bionic Commando- zróbmy grę z huśtaniem się po budynkach bez otwartej przestrzeni. Jupi... RE: W co teraz gracie - Lares838 - 05-06-2011 15:49 Tylko w wiedzmina i to tak po pół godziny do godziny dziennie (tylko dlatego że jeszcze nie przeszedłem). W ogóle staram się ograniczyć granie na kompie i zająć się ważniejszymi sprawami. RE: W co teraz gracie - Davidb9310 - 05-06-2011 18:05 Ja gram w Lola lub w World Of Warcraft częściej gram w mmo niż takie zwykłe gry :) RE: W co teraz gracie - m4xies - 05-06-2011 18:08 LoL to nie MMO, ale ty chyba już o tym wiesz, LoL jest fajny swoją drogą, dobrze, że nie dałem się wciągnąć :D RE: W co teraz gracie - AiS366 - 08-06-2011 07:59 Aktualnie pogrywam w Dooma 2 i w demko Duke Nukem Forever. Strasznie się zawiodłem na DNF. RE: W co teraz gracie - MrSetoKami - 08-06-2011 12:30 Ja sobie kopałem w stosie gier z CDA no i zwróciłem uwagę na Splinter Cell'a, pierwszą część :) Jakiś taki sentyment mam do dwóch gier tego typu akcji: właśnie Splinter Cell i Hitman. Choć najnowsza część Splinter Cell'a mnie nie przekonała bo była jakaś taka za prosta. Tak samo Krwawa Forsa. Nie to co Codename 47 :D No i oczywiście w przerywnikach multi: Assassin's Creed Brotherhood :) RE: W co teraz gracie - Falc00n - 08-06-2011 14:50 @Bionic Commando Ta gra to jedna wielka porażka. Bardzo mi nie przypadła do gustu. Nie widzę w niej żadnych zalet. Gdybym chciał pohuśtać się na czymkolwiek to już wolałbym głupiego Spidermana. Btw jak przypominam sobie Spiderman'a 1 to mnie nostalgia bierze :) RE: W co teraz gracie - Mide - 08-06-2011 19:53 Harbinger - gra z które będę robił LP, ogólnie lubię takie gry w których gameplay rozbija się o bieganie i strzelanie z broni do przeciwników w rzucie izometrycznym z góry, pod kątem. Dlatego mnie przyciągają produkcje jak Alien shooter itp - taki właśnie jest Harbinger tyle że ten postawił na fabułę. A i w między czasie sobie opanowałem terrarie - nie będę mydlił oczy pobrałem, zagrałem, usunąłem - dobrze że nie kupiłem bo bym się wnerwiał o zmarnowane pieniądze. |