![]() |
W co teraz gracie - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: W co teraz gracie (/showthread.php?tid=6) |
RE: W co teraz gracie - Gik - 08-06-2011 19:54 Resident Evil 5 ssie. Zabrali wszystko to, co lubiłem w RE4 (a było tego niewiele), zostawili wszystko to, co nie lubiłem, partnerka cierpi na notoryczny debilizm, a sterowanie w wersji na PC jest niewygodne. A poza tym, jak gram na PC-cie, to szybko tracę zainteresowanie grą. Nie wiem czemu. Pewnie dlatego, że komputer kojarzy mi się głównie z pracą i przeglądaniem internetu, a nie graniem. God of War III dał mi ok. 9 godzin bardzo przyjemnej rozrywki. Niby to samo, ale w sumie nie oczekiwałem jakichś szczególnych zmian, chciałem po prostu obejrzeć zakończenie historii Kratosa. BTW, zakończenie sugeruje, że będzie część IV. Nieee noooo, kto by się spodziewał? Od ok. 2 lat jestem w tym samym miejscu w Wiedźminie. Mianowicie w Wizimie i właśnie skończyłem się bawić z tymi wszystkimi podejrzanymi. Nuda. Ale przyrzekłem sobie, że przejdę tą grę w te moje długie wakacje. Cóż, w zeszłym roku przyrzekałem sobie to samo i jakoś nie odpaliłem tej gry ani razu. Ale jest progres, od końca matur odpaliłem Wieśka całe 2 razy w sumie na jakąś godzinę! Wezmę sie za Psychonauts z CD-Action. W końcu. Ta gra to ponoć klasyk niesamowity na Zachodzie. RE: W co teraz gracie - punio7 - 11-06-2011 18:26 Tydzień temu w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem Diamentowej Edycji NWN, a wczoraj wyhaczyłem na GoG'u Port Royale 2 za 3$. W NWN wsiąknąłem na długie godziny na serwerze z modem Diablo. @Gik RE5 mam z CD-A i ani razu nie grałem z botem. Gram z kumplami i ludźmi z sieci- mimo iż nie jest to Resident Evil Duchem, to coopowa zabawa dawała mi mnóstwo frajdy. RE: W co teraz gracie - m4xies - 12-06-2011 00:06 NWN Potrafi dać sporo radości, multum opcji w których możemy tworzyć postaci. Mnie osobiście się spodobał edytor świata gry, całkiem łatwy i przyjemny. I jak to ująłeś (11-06-2011 18:26 )punio7 Wrote: Tydzień temu w końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem Diamentowej Edycji NWN RE: W co teraz gracie - Przemol360 - 12-06-2011 15:12 Ja gram w Batman Arkham Asylum, bardzo mnie ta gierka wciągnęła, można w niej znaleźć wszystko walkę, elementy zręcznościowe, typowe znajdźki. Bardzo mi się podoba i robię z niej zagrajmy w. Szkoda, że już wcześniej w nią nie zagrałem ;p. RE: W co teraz gracie - TheKonZeb - 13-07-2011 09:09 Ja obecnie gram w Homefront, podoba mi się ta gra. Fabuła jest nawet ciekawa (przynajmniej ciekawsza od tej z CoD'ów). RE: W co teraz gracie - deadwheel - 13-07-2011 16:44 Akutalnie hmm: -FEAR 3. Slyszalem rozne opinie o tej grze ze nie jest juz taka straszna jak stare czesci bla bla bla i inne no ale patrzac z drugiej strony co w tych czasach wychodzi fajnego ? Prawie NIC! Same gry na pare godzinek relaxu . Kiedys byly fajne gry gralo sie miesiace zeby przejsc był klimat i git a teraz to nic ciekawego :/ -Rayman 3.Wracam do starych czasow kiedy ta gra była fajna i zabawna :) -Counter Strike 1.6 - Ta gra nigdy sie nie nudzi jest tak stara a nadal ma miliony wiernych fanow :) lecz to nie co kiedys teraz na kazdym serwerze mozna spotkac dzieci biegajacych z haxami. - No i na koniec gra ktora mnie mile zaskoczyla :) Fajna na relax - http://proun-game.com/ . Polecam warto zagrac :) typ mial pomysla i to nie byle jakiego :) Tylko pozniej mozna dostac lekkiego bzika jak sie w to troszke pogra ;d no ale nic nie zapeszam zapraszam do downloadu i zagrania :) Zeby nie bylo nie reklamuje Pozdrawiam deadwheel RE: W co teraz gracie - Uncybius - 13-07-2011 20:11 Aktualnie gram sobie w Alien Shooter - ciekawa gierka dla ludzi, którzy chcą sobie posiekać ogromną liczbę ufoli. Gierka z gatunku cRPG, naprawdę świetny tytuł. RE: W co teraz gracie - ADominacja - 13-07-2011 23:50 Jak jestem sam to gram w New Vegas. Jak kumpel przychodzi, to w Watchmen. W te wakacje chciałbym jeszcze zagrać w Arcanum, tylko nie mam możliwości zakupu. RE: W co teraz gracie - kaszub - 14-07-2011 15:50 Aktualnie odkrywam uroki gry Audiosurf. Nie myślałem, że taka niepozorna gra może tak wciągać. :D RE: W co teraz gracie - Ramirez458 - 20-07-2011 19:59 Ja obecnie gram w Call of Duty 2 : Multiplayer od 3 lat i nic po za tym . Mój "staruszek" nie może pociągnąć żadnej gry wydanej po 2007 roku , ale na szczęście niedługo zmieniam sprzęt na nowy . |