![]() |
Minefag in a nutshell - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Minefag in a nutshell (/showthread.php?tid=1128) |
Minefag in a nutshell - Wan1Mas - 14-03-2012 19:00 Siemanko, jako że ostatnio udało mi się zobaczyć dość zabawną sytuację, otóż, kid który bawi się w nagrywanie Minecrafta uprawiał dość żałosną politykę na swoim kanale, idąc przez wyzywanie widzów, stawiania siebie jako omnipotentnego chana w swojej republice bananowej, odpaliłem swojego pocketa tylko po to, żeby zobaczyć czy moja teza tego, iż koleś jest zdziecinniały do reszty, ba, udało mi się nawet dostrzec zretardowanie trzeciego stopnia. Cała akcja była wywołana tym, iż stwierdził że jakiś mod nie istnieje, i mimo whine'u jego gimbusiarni nadal się upierał, po czym... zrobił widełko na szybko z tej paczki textur do Klocków Aspargera znanych również jako Minecraft, zresztą, co ja będę dużo pisać, zapraszam do dyskusji. http://img823.imageshack.us/img823/7172/lolzx.png Bonus, od teraz jestem Dzonem Garetem, god, koleś jest idiotą. http://img19.imageshack.us/img19/5049/roflsorrygarett.png RE: Minefag in a nutshell - Gik - 14-03-2012 21:38 Na letspleju wspomniałeś o tym tylko w shoutboxie. Dlaczemuż? RE: Minefag in a nutshell - Wan1Mas - 14-03-2012 21:56 3maj się tematu. Nie mam pojęcia, pewnie dlatego że nie widziałem sensu, ponieważ liczę na uzasadnione odpowiedzi. RE: Minefag in a nutshell - Gik - 14-03-2012 22:04 Ok, zatem obczaj moją światłą konkluzję: koleś robi filmiki pod widzów - minefagów. W sumie niewiele więcej można z tego wyciągnąć. Niech ta pseudo - społeczność w końcu zdechnie. Za dużo tych partnerów od MC. Z BuraczkiemCebulaczkiem i Madzią na czele. RE: Minefag in a nutshell - Sou - 14-03-2012 22:39 Nie rozumiem. Koleś kręci to co chcą widzowie. Coś ominąłem? O co z tym Garetem chodzi? RE: Minefag in a nutshell - Wan1Mas - 14-03-2012 22:53 Krytyka = płacz, nazywanie kogoś gimbusem bez ogarnięcia kto kim jest, traktowanie każdego jak swojego "przyjaciela", oraz ten minefagowy ton. Oraz uważanie kogoś za jakiegoś Johna Garetta, najs. RE: Minefag in a nutshell - baku10x - 14-03-2012 23:43 @IConquer - pozwól, że zapytam. Ile masz Ram'u ? Skierowne w strone tematu ;] Wiec prosze nie pisać że offtopuję RE: Minefag in a nutshell - Wan1Mas - 14-03-2012 23:59 Meh, 8 giga wystarczy? RE: Minefag in a nutshell - appareil - 15-03-2012 02:01 John Garett to ten gośc z discussion studio, który ostatnio bardzo chciał być lavosem, ale mu nie wyszło. Tymczasem on topic - miałem okazję gadać z tym dzieciaczkiem swego czasu, średnio co pięć minut opowiadał jakieś kompromitujące historie o kim tylko mógł, bóg jeden raczy wiedzieć na ile prawdziwe. Dodajmy dramę z kimśtam, która jakoś średnio się udała. RE: Minefag in a nutshell - Sou - 15-03-2012 07:10 "John Garett to ten gośc z discussion studio" Dobre, jestem jakiś oderwany od polskiej sceny YT bo dalej nic xD |