![]() |
Cry of fear - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Cry of fear (/showthread.php?tid=1142) |
Cry of fear - Gik - 19-03-2012 14:44 Mod do Half - Life'a 1. Ponoć straszny. Ponoć straszniejszy od legendarnej wśród gimbusiarni Amnezji. Za oceanem i w WB zrobiono już z tego całą tonę zagrajmy. Czemu w Polsce nikt tego jeszcze nie nagrał? Nie wiem. Najprawdopodobniej jeszcze żaden RockAlone, Bungo, czy inny CTSG nie zrobił o tej grze materiału. Albo - jak to w Polsce - wszystko musi do nas przyjść generację później. Enyłej, obstawiam, że w ciągu... ja wiem? Pół roku? Tak, w ciągu pół roku będzie można obserwować wysyp zagrajmy z tej gry. Zarzucam linka: http://www.moddb.com/mods/cry-of-fear Oraz Let's Play'a jednego z większych kretynów na YT: Pamiętajcie, drogie dzieciaczki, gdzie się dowiedziałyście o tej grze po raz pierwszy. RE: Cry of fear - Infelicity - 19-03-2012 15:21 Ech, nienawidzę tego gościa i jego komentarza głosowego. Jeżeli chciałbym posłuchać głupiego ujadania, to włączyłbym kabaret "Łowców B". RE: Cry of fear - Gimper - 19-03-2012 20:45 Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear. RE: Cry of fear - Wan1Mas - 19-03-2012 20:59 Pamiętaj o podanie linka z którego się dowiedziałeś o tym! A co do gierki - ziew, ale i tak lepiej niż Amnesia. RE: Cry of fear - matsd - 19-03-2012 21:04 (19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote: Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear. Rób Amnesię!Jako Twój widz chciałbym widzieć twoją mine kiedy cię zaatakuje zombie.Więc zrób a w górnym prawym rogu daj swoją twarz. P.S.Nagrywaj w nocy RE: Cry of fear - Interhex - 19-03-2012 21:12 Gra całkiem niezła , mnie gry nie straszą lecz chyba się skusze na Cry of fear :). RE: Cry of fear - ZNPiesPL - 19-03-2012 21:35 (19-03-2012 21:04 )matsd Wrote:(19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote: Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear. Widzę, że nie poznałeś tajemnic "Prywatnej wiadomości"? Co do gry, nie mam zdania, i tak nie zagram przez brak HL1 RE: Cry of fear - ZaltarPL - 06-04-2012 14:12 Osobiście nie grałem w "Cry of fear", ale słyszałem o tej grze, zdaje mi się że trafną opinię, "Zagraj w Cry of fear jeżeli w którymś z pobliskich marketów jest przecena pieluch" :) RE: Cry of fear - Dayron - 26-07-2012 00:59 Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są! Zobaczcie sobie kanały takie jak KamilScheicht, PabelStudio, albo Bladebeliiar, Ci ludzie już zrobili let's playe :) RE: Cry of fear - Gimper - 26-07-2012 02:02 (26-07-2012 00:59 )Dayron Wrote: Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są!Zobacz sobie datę założenia wątku. |