Mod do Half - Life'a 1. Ponoć straszny. Ponoć straszniejszy od legendarnej wśród gimbusiarni Amnezji. Za oceanem i w WB zrobiono już z tego całą tonę zagrajmy. Czemu w Polsce nikt tego jeszcze nie nagrał? Nie wiem. Najprawdopodobniej jeszcze żaden RockAlone, Bungo, czy inny CTSG nie zrobił o tej grze materiału. Albo - jak to w Polsce - wszystko musi do nas przyjść generację później.
Enyłej, obstawiam, że w ciągu... ja wiem? Pół roku? Tak, w ciągu pół roku będzie można obserwować wysyp zagrajmy z tej gry. Zarzucam linka: http://www.moddb.com/mods/cry-of-fear
Oraz Let's Play'a jednego z większych kretynów na YT:
Pamiętajcie, drogie dzieciaczki, gdzie się dowiedziałyście o tej grze po raz pierwszy.
(This post was last modified: 19-03-2012 19:59 by Gik.)
19-03-2012 14:44
Infelicity Posts: 564
{socialsites}
Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.
(19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote: Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.
Rób Amnesię!Jako Twój widz chciałbym widzieć twoją mine kiedy cię zaatakuje zombie.Więc zrób a w górnym prawym rogu daj swoją twarz.
P.S.Nagrywaj w nocy
(19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote: Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.
Rób Amnesię!Jako Twój widz chciałbym widzieć twoją mine kiedy cię zaatakuje zombie.Więc zrób a w górnym prawym rogu daj swoją twarz.
P.S.Nagrywaj w nocy
Widzę, że nie poznałeś tajemnic "Prywatnej wiadomości"?
Co do gry, nie mam zdania, i tak nie zagram przez brak HL1
Osobiście nie grałem w "Cry of fear", ale słyszałem o tej grze, zdaje mi się że trafną opinię, "Zagraj w Cry of fear jeżeli w którymś z pobliskich marketów jest przecena pieluch" :)
Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są!
Zobaczcie sobie kanały takie jak KamilScheicht, PabelStudio, albo Bladebeliiar, Ci ludzie już zrobili let's playe :)
(26-07-2012 00:59 )Dayron Wrote: Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są!
Zobaczcie sobie kanały takie jak KamilScheicht, PabelStudio, albo Bladebeliiar, Ci ludzie już zrobili let's playe :)