Post Reply 
Cry of fear
Author Message
Gik Offline
*

Cry of fear
Mod do Half - Life'a 1. Ponoć straszny. Ponoć straszniejszy od legendarnej wśród gimbusiarni Amnezji. Za oceanem i w WB zrobiono już z tego całą tonę zagrajmy. Czemu w Polsce nikt tego jeszcze nie nagrał? Nie wiem. Najprawdopodobniej jeszcze żaden RockAlone, Bungo, czy inny CTSG nie zrobił o tej grze materiału. Albo - jak to w Polsce - wszystko musi do nas przyjść generację później.

Enyłej, obstawiam, że w ciągu... ja wiem? Pół roku? Tak, w ciągu pół roku będzie można obserwować wysyp zagrajmy z tej gry. Zarzucam linka:
http://www.moddb.com/mods/cry-of-fear

Oraz Let's Play'a jednego z większych kretynów na YT:

Pamiętajcie, drogie dzieciaczki, gdzie się dowiedziałyście o tej grze po raz pierwszy.

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 19-03-2012 19:59 by Gik.)
19-03-2012 14:44
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Infelicity Offline
*

RE: Cry of fear
Ech, nienawidzę tego gościa i jego komentarza głosowego. Jeżeli chciałbym posłuchać głupiego ujadania, to włączyłbym kabaret "Łowców B".

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
(This post was last modified: 19-03-2012 15:21 by Infelicity.)
19-03-2012 15:21
Gimper Offline
*

Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.

[Image: t43eX.jpg]
19-03-2012 20:45
Wan1Mas Offline

Pamiętaj o podanie linka z którego się dowiedziałeś o tym!
A co do gierki - ziew, ale i tak lepiej niż Amnesia.
19-03-2012 20:59
matsd Offline
*

(19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote:  Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.

Rób Amnesię!Jako Twój widz chciałbym widzieć twoją mine kiedy cię zaatakuje zombie.Więc zrób a w górnym prawym rogu daj swoją twarz.
P.S.Nagrywaj w nocy
19-03-2012 21:04
Interhex Offline
*

Gra całkiem niezła , mnie gry nie straszą lecz chyba się skusze na Cry of fear :).
19-03-2012 21:12
ZNPiesPL Offline
*

(19-03-2012 21:04 )matsd Wrote:  
(19-03-2012 20:45 )Gimper Wrote:  Łał. Gierka zapowiada się niesamowicie. Miałem zamiar nagrywać Amnesię ale zrezygnowałem widząc ile jest z tego materiałów na YT, możliwe że skuszę się na nagranie Cry of Fear.

Rób Amnesię!Jako Twój widz chciałbym widzieć twoją mine kiedy cię zaatakuje zombie.Więc zrób a w górnym prawym rogu daj swoją twarz.
P.S.Nagrywaj w nocy

Widzę, że nie poznałeś tajemnic "Prywatnej wiadomości"?
Co do gry, nie mam zdania, i tak nie zagram przez brak HL1
19-03-2012 21:35
ZaltarPL Offline
*

Osobiście nie grałem w "Cry of fear", ale słyszałem o tej grze, zdaje mi się że trafną opinię, "Zagraj w Cry of fear jeżeli w którymś z pobliskich marketów jest przecena pieluch" :)
06-04-2012 14:12
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dayron Offline
*

Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są!
Zobaczcie sobie kanały takie jak KamilScheicht, PabelStudio, albo Bladebeliiar, Ci ludzie już zrobili let's playe :)
26-07-2012 00:59
Gimper Offline
*

(26-07-2012 00:59 )Dayron Wrote:  Nie ma Let's Playów z Cry of Feara w Polsce? A właśnie, że są!
Zobaczcie sobie kanały takie jak KamilScheicht, PabelStudio, albo Bladebeliiar, Ci ludzie już zrobili let's playe :)
Zobacz sobie datę założenia wątku.

[Image: t43eX.jpg]
26-07-2012 02:02
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5