![]() |
Następne zagrajmy w? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Następne zagrajmy w? (/showthread.php?tid=700) |
Potrzebuje Gry - CarrotPL - 16-06-2011 11:26 Siemka, potrzebuję jakiejś fajnej gry na zagrajmy, różnego typu gra ma być stara nie chce nówek, w która przyjemnie się gra dla was. Gra najlepiej żeby była na 10-30 odcinków. Macie jakieś propozycje. ? RE: Potrzebuje Gry - Kern3l - 16-06-2011 11:39 Quote:"Rób zagrajmy z tego w co lubisz grać" RE: Potrzebuje Gry - CarrotPL - 16-06-2011 12:46 No tak, wiem no ale chyba mogę zobaczyć wasze propozycje, bo ja akurat nie mam zbyt wielu gier, bo jestem z młodszego pokolenia a mnie bardzo interesują stare gry, bardziej wole takie niż nówki dlatego jest ten post bo szukam jakiejś fajnej starej gierki . RE: Potrzebuje Gry - punio7 - 16-06-2011 13:24 http://www.pixelprospector.com/ -pick something RE: Potrzebuje Gry - Kern3l - 16-06-2011 14:50 Okay. Jak stare? 2D/3D? Jakie gatunki preferujesz? Sugerowałbym takie, na które da się patrzeć - czyli dobre 2D lub remake 3D. Np. ja na StarCrafta jedynkę nie mogę patrzeć, ale już remake - niiice! Starsze gry, na które sam mam ochotę nagrać kiedyś LP:
Już nagrałem i polecam:
Jeszcze mogę zaproponować:
Generalnie możesz sobie wejść na jakikolwiek ranking gier i wybrać coś ciekawego. BTW - jeden z tekstów z polonizacji, który pojawia się o 2 w nocy: "Jako zasłużony nocny marek dostajesz dostęp do tajnego kodu: IDŹ SPAĆ! Wpisuj z Alt-em" Wypróbujcie ten kod nawet teraz, w przeglądarce ;D Edit --- Może jeszcze:
RE: Potrzebuje Gry - TheLMkk - 16-06-2011 15:53 Cóż, jeżeli naprawdę chcesz stare, podobne trochę do Gothica gry, to polecam serię Might and Magic. RE: Potrzebuje Gry - Sworson - 16-06-2011 15:58 Jemu chodziło o jakieś krótkie gry. Z tych, co wymieniliście to, ze 100 odcinków jak nic. Ja, ci polecam wszystkie starsze przygodówki, point and click. Klasyki gatunku. Są to niezbyt długie, a przyjemne gry. Myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem klasyków. RE: Potrzebuje Gry - punio7 - 16-06-2011 16:10 Seria Megaman! (Ale ta oryginalna z NES'a) RE: Potrzebuje Gry - Kern3l - 16-06-2011 16:42 No tak, zapomniałem, że w innym temacie definiował swoją długość odcinków. Skoro tak, to pewnie z moich propozycji pozostaje:
Być może także Deus Ex, The Neverhood i System Shock 2, ale nie wiem, gdyż nie przeszedłem. RE: Potrzebuje Gry - punio7 - 16-06-2011 16:46 Gry typu Neverhood nie mogą być długie. |