Zagrajmy w...
Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. (/showthread.php?tid=777)

Pages: 1 2

Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - ManyMM - 18-10-2011 14:52

Hmmm. Ostatnio internauci narzekają na tzw. "dzieci neo". Wypisują oni znane teksty z internetu, spamują. Ale czy jest to gorsze od... CS'owego no-life'a ?
W sumie no-life'i nie działają na niekorzyść społeczeństwa internetowego ale są czasami brutalni dla świeżutkich graczy. Więc działają na niekorzyść game'ingu. Jak rozwiązać tą wirtualną wojnę? Tego chyba nikt nie wie...

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - LittleBoy - 18-10-2011 14:57

szczerze mówiąc to dzieci neo już dawno niema.Jeżeli są to niedobitki,teraz więcej jest dzieci nieznoszących krytyki usuwajacych komentarze ktore wytykają mu błąd.

Co do no-life
Masz racje ale bez przesady większa agresja jest w LoL'u niż cs'ie sam wiem bo gram dość długo w obydwie gry jednakże i tak można poprostu się z takiej osoby pośmiać(bardzo polecam)

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - Wan1Mas - 18-10-2011 14:58

Dzieci neo nie istnieją, dawno poupadały, a nolify są przydatne, fajnie jest popatrzeć na try harderów... jest to takie... budujące, wiele razy w BLC ownując bandę tryhardów zostałem sflamowany, ba, na forum jest temat żeby zbanować mnie bo ponoć używam cheatów :D:D:D

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - ManyMM - 18-10-2011 15:05

LittleBoy może to tak wyglądać mówiąc o no-life'ach nie koniecznie mówiłem o cs :)

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - vlodek2532 - 18-10-2011 17:18

Jak dzieci neo nie ma? Jak upadły? A JA TO CO SIĘ KUR** PYTAM?

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - Matjas2211 - 18-10-2011 17:29

Vlodek ty jesteś starym neosem, Weteranem moim bohaterem! Teraz są dzieci Majnkrafta Neosy popadały albo dorosły :(

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - Renekton15 - 13-01-2012 22:13

Ja znam jednego ma nick Razaispon i nie radze go oglondzać

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - TaboretPL - 13-01-2012 23:18

No-life'y czasami mnie rozwalają swoimi nerwami. Fakt czasem jak gram w COD-a i poraz 50 ten sam etap robię albo w Minecrafcie tonę w lawie z 10 diamentami to fakt - jest wkurw ale bez przesady. Ostatnio lubię sobie kilka godzin ponapindalać w Team fortress 2 i tam nie raz słyszę jak się jakieś dziecko irytuje że jego drużyna przegrała wyzywając od najgorszych. Po prostu śmiech na sali :D

(18-10-2011 17:29 )Matjas2211 Wrote:  Teraz są dzieci Majnkrafta Neosy popadały albo dorosły :(

Ej sam gram w Minecrafta i nie lubię jak się generalizuje...

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - Matjas2211 - 14-01-2012 10:32

Chodziło mi o te dzieciaki co chcą być jak ich Idol nie robiąc nic ciekawego tylko ten sam durny LP.

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy. - ZNPiesPL - 14-01-2012 18:50

(14-01-2012 10:32 )Matjas2211 Wrote:  Chodziło mi o te dzieciaki co chcą być jak ich Idol nie robiąc nic ciekawego tylko ten sam durny LP.

Zgadzam się, Let's Play z Minecraft, jest tyle co ścieków w kanałach. Bo na materiały o tej grze składają się:

- Poradniki (100 osób nakręca takie, które nikomu nie są potrzebne, i kończą się na "Jak przetrwać pierwszą noc?!)
- "Let's Playe" w których to tworzą epickie (Jak to nazwał Buraczek) Szałasy z drabinkami, które normalnie są szczytem architektury
- Piosenki (Z tego jakieś 2-3 są w porządku)
- Serie fabularne (Ooo nie! Zgubiliśmy się na wyspie!) które fabuły mają w sobie tyle, ile mięsa jest w daniach dla wegetarianów.

Co do tematu, to dawno nie widziałem, dzieci neo. Jeżeli ich już nie ma, to bardzo dobrze. A No Life'rzy to po prostu ludzie, którzy myślą, iż w każdej grze są pr0 (No bo jak przegrałem 100000000 godzin, to muszę być najlepszy!), i traktują gry, nie jak rozrywkę, ale jako pole, do pokazania, że są lepsi od innych, co jest g*wno prawda. I jak ktoś wspomniał wyżej - przegrał - jego drużyna jest do du*y. Wygrał - on jest pr0, jego drużyna do d*py. To tyle o tym.