Post Reply 
Dzieci Neo vs. No-life'rzy.
Author Message
MajkGame Offline
*

RE: Dzieci Neo vs. No-life'rzy.
Witam wszystkich,
Ja myślę tak jak większość. Nie spotyka się już dzieci neo, ponieważ wszystkie graja w minecrafta. I taka jest prawda. Nie mają czasu dokuczać innym, bo budują super budowle, które i tak są słabe. I przez te dzieci, inni gracze minecraft'a są z góry skazani na niepowodzenie.

http://www.youtube.com/user/MajkGame
Zapraszam, początkujący zagrajmer

1 -przydałby się jakiś komentarz bo zawsze można robić coś lepiej.
16-01-2012 09:50
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kornik755 Offline
*

Nie do końca... Dzieci neo grają w metina i inne mmorpg, nie tylko minecraft. A tak w ogóle, to dlaczego inni gracze są skazani na niepowodzenie?
16-01-2012 10:15
MajkGame Offline
*

Bo jak zauważyłeś, jeśli ktoś zaprezentuje swój kanał. Dana osoba wchodzi i widzi Minecraft. To pierwsze co przyjdzie na myśl "znowu jakiś dzieciak" lub "o nie znowu minecraft". Zauważ, że większość daje "+" za nie nagrywanie minecrafta. Więc jest przesyt tym na YT, dlatego jeśli ktoś nagrywa coś interesującego może nie zostać dostrzeżony przez to, że tyle tego jest. 20 dzieci nagra film, gdzie robią pierwszy domek z piachu... Dla mnie to głupota i zaśmiecanie. Nie mówię, że nagrywanie MC jest złe. Sam czasem grywam w minecrafta na multiku, budując itd. Lecz sam go najprawdopodobniej nie nagram bo nie chcę. Myślę, że się za bardzo rozpisałem, ale to nic.
Pozdrawiam

http://www.youtube.com/user/MajkGame
Zapraszam, początkujący zagrajmer

1 -przydałby się jakiś komentarz bo zawsze można robić coś lepiej.
16-01-2012 10:48
Mrpati Offline
*

Jedyne co nagrywam z minecrafta to błędy które spowodowały u mnie atak śmiechu.
A co do neokidów to wciąż istnieją lecz są wypleniane ze znanych stronek i te przechodzą dalej, a no-life'y mogą być przydatne, jak trafi się na takiego który ci bardzo pomoże to wtedy możesz powiedzieć że miałeś farta.
16-01-2012 14:26
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Serwery Minecrafta, czyli 1000 i 1 sposobów na kasę od dzieci dosamek 11 3.637 13-06-2012 15:23
Last Post: Elwood

Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5