MrCzlenson

{socialsites}
|
RE: Final Fantasy
Final Fantasy to jedna z lepszych gier jRPG w jakie grałem.
Grałem lub gram w I, II , IV mam i inne części a gram w nie na PSX. Jak dla mnie gry wymiatają polecam je każdemu fanowi RPG.
|
|
14-10-2011 14:37 |
|
MrCzlenson

{socialsites}
|
A ja się zastosuję do twojego polecenia i jeżeli tylko będę miał okazję to w jakiegoś papierowego RPG.
|
|
15-10-2011 13:43 |
|
zmija126p

{socialsites}
|
Final Fantasy? Będę musiał niedługo przejść więcej części, bo przeszedłem jedynie kompilację FF VII. Może wezmę się za VIII? Nevermind...
W FF VII bardzo miło mi się grało, chociaż czasami było baaardzo trudno, za grindowaniem lvla nie przepadam. Następnie FF VII: Advent Children, całkiem ładne "anime 3d" ^^ i już dość dynamiczne Crisis Core:Final Fantasy VII na PSP, który uważam za wybitną grę. Zapewne nie wszystkim przypadnie klimat FF VII, ale ja zostałem wessany w fabułę.
Widzę jednak, że Finale idą pod komercję i powstają coraz gorsze części. XIII, że zamknięty świat i chodzenie przed siebie?! Czy to ma sens?! To już jest cofanie się w rozwoju, przecież w VII zwiedzałem całą planetę! XIII-2 zapewne utwierdzi mnie w tym przekonaniu. Może FF Versus XIII odratuje markę? Jeżeli nie, to czekam jedynie na remake FF VII. Tyle w tej sprawie. Pozdrawiam.
(This post was last modified: 22-11-2011 18:07 by zmija126p.)
|
|
22-11-2011 18:07 |
|