Poll: Popieracie moją ideę?
Jestem za
Jestem przeciw
[Show Results]
Note: This is a public poll, other users will be able to see what you voted for.
Post Reply 
Dział "Pomoc" i nowa kategoria
Author Message
SeedPL Offline
*

Dział "Pomoc" i nowa kategoria
Tak sobie patrzę, tak sobie myślę i cholercia nie mogę dojść do żadnych sensownych wniosków.
Dlaczego dział "Pomoc" jest w kategorii "Gry"? To IMHO doprowadza do pewnego rodzaju dezorientacji. Pomoc tylko związana z grami?
Owszem, jest opis, jednakże mimo wszystko dobrym rozwiązaniem byłoby zrobienie nowej kategorii "Nagrywanie".

W kategorii nagrywanie byłby dział pomoc, kompendium wiedzy. Dzięki temu forum by było w tych kwestiach bardziej przejrzyste.
A z działu "Pomoc" w kategorii "Gry" zrobić "Problemy z grami" czy coś w ten deseń.

Ciekaw jestem waszej opinii.
08-07-2011 16:22
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Czokobo Offline
*

RE: Dział "Pomoc" i nowa kategoria
Nie popieram tego pomysłu. Jak sam wspomniałeś, jest opis, który moim zdaniem do dezorientacji zwyczajnie doprowadzić nie może, o ile ktoś go po prostu nie zignoruje. Już podczas pierwszej wizyty na forum bardzo łatwo to sobie przyswoić (nie wymaga to nawet dobrej pamięci, czy !o zgrozo! dużej inteligencji), a i wszystko jest przy okazji zgromadzone w jednym miejscu. Dlatego właśnie mówię "nie" rozczłonkowywaniu działów na kolejne kategorie.

[Image: qkjk.gif?1312334500]

[Image: 19.jpg]
08-07-2011 17:24
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gornan21 Offline
*

Kompendium nagrywania zagrajmy. Więc jak widać dział pomoc już nie jest potrzebny, wszystko o nagrywaniu jest właśnie tam. A jeżeli ktoś nie ogarnia, to się spyta w tym lub innym podobnym temacie.
(This post was last modified: 08-07-2011 18:06 by Gornan21.)
08-07-2011 18:04
Lavos Offline
*

Nie sądzę, by takie dzielenia włosa na czworo było konieczne.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
09-07-2011 00:02
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Dział z tutorialami VebVe 9 3.546 12-11-2011 16:46
Last Post: Kern3l
  Nowy dział - Sesje RPG Lavos 23 7.433 12-08-2011 11:18
Last Post: kaszub

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5