Gik

{socialsites}
|
RE: LET'S [PL]AY - czyli zagrajmerstwo pigułce
Łe, po tym, co mi nagadał CTSG, spodziewałem się jakiegoś... ja wiem? Dokumentu o zagrajmy w? Cóż, dostałem gloryfikowany zestaw wywiadów z pomniejszymi zagrajmerami (a ja lubię to słowo, ha!). Ogólnie nic specjalnego. Brakuje tych większych "sław", chociaż słyszałem, że oni niechętnie udzielają wywiadów. Lavos wspomina coś tam o kółeczkach, ale nie wskazuje nikogo konkretnego. Brak szokujących, kontrowersyjnych materiałów. Gdzie te emocje? To napięcie!
Przypomniała mi się moja nieudolna próba przeprowadzenia wywiadu.
BTW: Młoteczka coś tam gada o głosie, prezencji oraz elokwencji. Mniej więcej. Następnie do głosu zostaje dopuszczona KinaCzewa. Lubię twój sarkazm, TheQuadFour
(This post was last modified: 11-04-2012 15:52 by Gik.)
|
|
11-04-2012 15:51 |
|
TheQuadFour

{socialsites}
|
Sou, juz bez przesady. Audio pierwszej jakosci nie jest, wiem. Jednak tragiczne raczej nie jest. Najpierw stwierdzasz, ze przewijasz film i ludzie smeca, po czym stwierdzasz, ze nie bedziesz ogladal, a nastepnie po czyims poscie o audio piszesz, ze nie da sie tego sluchac. Co do wyzej wspomnianej Kiny, to akurat przypadek, ale nie ukrywam, ze jest 1 polaczenie celowe, moze nawet bardziej widoczne.: p
(This post was last modified: 11-04-2012 18:09 by TheQuadFour.)
|
|
11-04-2012 18:08 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Czy w wyciętym materiale było coś jeszcze ciekawego?
Hmm, czy Lavos by coś tu jeszcze dopowiedział?
|
|
11-04-2012 21:40 |
|
TheQuadFour

{socialsites}
|
Quote: Zamierzasz kontynuować tego typu projekty?
Nie wiem, być może. Fajnie by było, ale na pewno już w nieco innej formie. No i w najbliższym czasie raczej nie, bo przyznam, że zrobienie tego materiału, przeprowadzenie rozmów( głównie zdobycie chętnych), później montaż (który i tak nie wyszedł najlepiej) to mnóstwo roboty i muszę trochę odpocząć.
A może ktoś podchwycił pomysł i zrobi jakiś inny film, lepszy.
|
|
12-04-2012 07:14 |
|