Quote:Skoro dziennik ma byc autentyczny to dlaczego wsrod vlogerow wymieniasz aktorke ktora otrzymuje wynagrodzenie od epizodu?
To tylko przykład. Możliwe iż faktycznie nietrafny.
Quote:To taki swiatek ktory spotyka sie codziennie na Skype i mam przyjemnosc byc tam czasami zapraszany jako nieliczny z tych ktorzy nie pokazali swojej twarzy na YT.
A więc gratuluję możliwości dyskusji w tak wybornym towarzystwie.
Quote:Nie spotkalem tam jeszcze zadnej osoby ktora nie rozumiala roznicy miedzy VLOG i SHOW.
Vlog to blog w formie video.
Na blogu znajdują się zarówno felietony, recenzje jak i wpisy dotyczące życia blogera.
Więc dla mnie szarego człeczyny, logiczne jest, że podobne rzeczy znajdować się będą w blogu video. Ja nie twierdzę, że się nie mylę.
Quote:Tymczasem tutaj prowadzimy dyskusje w ktorej obawiam sie ze nie rozumiesz tej roznicy ;-)
Ciężko mi jest to zrozumieć, bo jest to z deka nielogiczne. To tak jakby po zekranizowaniu książki fantasy, film nie byłby fantasy tylko np. dramatem.
Liczę na to, że jako osoba o większej wiedzy na ten temat, wytłumaczysz mi to, jeżeli oczywiście byłbyś łaskaw.
Quote:Moje stanowisko dotyczace tego czym jest vlog pokrywa sie rowniez z opinia samych vlogerow
Rozumiem.
Quote: Chcesz to ciagnac czy mam kogos z wymienionych poprosic by zabral sam tutaj glos? (ja wybiore)
Ależ nie ma potrzeby.