Poll: Z kim następny wywiad?
This poll is closed.
człowiekzwyzyn 55.56% 15 55.56%
MrJagged99 7.41% 2 7.41%
VVitchaven 37.04% 10 37.04%
Total 27 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Post Reply 
"Pogadajmy z" - co dalej?
Author Message
Lavos Offline
*

RE: "Pogadajmy z" - co dalej?
A ja odpiszę - jeśli dodał do ignorowanych, to nici z tego. Zresztą, już skończyłem. Gimper z dzisiaj, to Gimper sprzed roku - niegotowy do krytyki oraz starcia z faktami, rozwrzeszczany koleś. Wywiad z jego udziałem będzie sztampą, jak wasze wcześniejsze. Amen.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
20-07-2011 21:44
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Roofix Offline
*

Człowiek z Wyżyn stwierdził już wcześniej, że się nie zgodzi, o czym Gimper już wspomniał.
Aha, taka uwaga do Gimpera. Teraz dziękujesz za dobre rady OK (ale co to wcześniej było skierowane do mnie, hm?). No i radzę, byś nie skończył jak RockAlone2, który dziękuje za rady i konstruktywna krytykę, ale wniosków z nich nie wysnuwa i dalej błądzi i banuje za byle negatywną opinię.
Quote:Jeśli o mnie chodzi, wolę naszego double agenta, Roofixa. Przynajmniej nie gapi się w zagrajmerów jak w obrazek, a jeśli nawet, to potem jest w stanie to jakoś zweryfikować.
Jej, dzięki Lavos. Żebym tylko nie popadł w samouwielbienie, heh.
(This post was last modified: 20-07-2011 21:49 by Roofix.)
20-07-2011 21:45
CarlSheppards Offline
*

(20-07-2011 21:18 )Gimper Wrote:  CarlSheppards twierdzi że jemu się nie podoba więc wywiad będzie do dupy, jednocześnie nie radząc co poprawić jedynie najeżdżając na VV.
Nie interesuje mnie jak ktoś tworzy swoje wypociny masowej rozrywki, przez co nie mogę pomóc.
I "najeżdżanie" to złe słowo. Raczej wspomnienie o tym i poproszenie, o obronę.

(20-07-2011 21:18 )Gimper Wrote:  Zachowanie LavosCore'a komentuję po raz ostatni, jest taka zasada żeby nie karmić trolla. Ja wiem że masz kompleksy i starasz się za wszelką cenę zaistnieć. Rozumiem że boli cię że masz mało widzów mimo prawie 1300 filmów na YT i bardzo długiego stażu i że podbudowujesz swoje ego krytykując każdego innego Zagrajmera. Niestety nie interesują mnie twoje bóle dlatego chętnie skorzystam z opcji ignorowania dostepnej na forum :)
Ostatnia deska ratunku - nadawanie etykiety "troll" i nadawanie atrybutów (typu kompleksy) człowiekowi, który krytykuje innych używając argumentów, popartych dowodami. Krytyka boli Cię aż to tego stopnia, że szydzisz z innych, bo są dla Ciebie niewygodni.
Emotikona na końcu, to zapewne chęć pokazania swojego "wyluzowania", czy też pewności siebie - powtarzające się zjawisko.
Gimper, jesteś subiektywny, nie potrafisz przyjąć prawdy, nawet tej popartymi twardymi dowodami i szydzisz z ludzi, który potrafią ugodzić Twoich idoli twardą argumentacją.
Zachowujesz się dziecinnie. Nie nadajesz się do Internetu, a co dopiero do wywiadu z VV.
(This post was last modified: 20-07-2011 22:03 by CarlSheppards.)
20-07-2011 21:46
Selevan Offline
*

Faktycznie. Zmylila mnie kreska w owm poscie Gimpera.

Ktory swoja droga powinien odpuscic, bo zaczyna ten temat wygladac dla niego zle.
20-07-2011 21:52
Gimper Offline
*

Twarde argumenty?
Quote:Zapowiada się kolejne ssanie, perhaps?
Quote:Czyli najprawdopodobniej ssanie. Meh.
Quote:Pytania są nudne oraz sztampowe
Poparte masą przykładów i dobrych rad jak to zmienić
Quote:dla mnie zwyczajny subiektywizm i mizianie się po noskach. Lepiej wziąć kogoś, z kim nie ma się znajomości.
Więc podejmij inicjatywę i sam coś zrób.
Quote:Oczywiście możesz to poprzeć żelaznymi dowodami
Widać to po twoim zachowaniu, zarówno na forum jak i serwisie YT. Chociażby to że pół roku po zamknięciu historii z odejściem VV nadal wrzucasz filmy prowokujące go do reakcji. Chociażby to że nawet gdy wszystkim coś się podoba i są zadowoleni ty musisz znaleźć dziurę w całym i wytknąć to by zwrócić na siebie uwagę. Upierasz się że masz doskonałą argumentacje gdy po prostu rzucasz swoje pesymistyczne hasełka o tym jak wszyscy robią wszystko do dupy oparte na domysłach.
Quote:Rozumiem, że nie masz zielonego pojęcia, jak mnie te cyferki mało obchodzą.
Twoje zachowanie pokazuje zupełnie coś innego :)
Quote:popartego czymś więcej niż 'bo ja wiem lepiej, wierzcie mi na słowo'.
Wskaż mi cytaty w których sensownie udowadniasz to że, jak twierdzisz, wywiad z VV będzie lizaniem dupy.
Quote:We wcześniejszych postach pokazał, że woli ślepo wierzyć w swojego miszcza, niż dostrzegać dobre i złe strony stanu rzeczy.
Właśnie pokazałem że nie słucham jednej strony tylko obydwu. To że w 100% nie dostosowałem się do twoich oczekiwań - nie wszystkim można dogodzić.
Quote:niegotowy do krytyki
Krytyki? "Wywiad na pewno będzie do dupy bo robi go kolega VVitchavena" - to ma być krytyka? Prędzej próba wywołania flamewaru.
Quote:No i radzę, byś nie skończył jak RockAlone2, który dziękuje za rady i konstruktywna krytykę, ale wniosków z nich nie wysnuwa
Akurat po tym co przeczytałem na forum wiele pytań poprawiłem i napisałem kilka nowych, dlatego bardzo cieszę się że pojawiło się wiele postów które wniosły coś do tematu i pomogły w stworzeniu wywiadu. Niestety żaden z postów LC nie miał nawet zamiaru by wnieść coś konkretnego w ten wywiad - powtarza tylko w kółko swoje smuty popierając je swoimi domysłami.
Quote:Nie interesuje mnie jak ktoś tworzy swoje wypociny masowej rozrywki, przez co nie mogę pomóc.
Jak nie możesz pomóc to się nie wypowiadaj bo twój post nic nie wnosi i nie pomoże/przeszkodzi w stworzeniu wywiadu? Swoją drogą to strasznie dziwne podejście, mówić coś inaczej niż większość tylko dlatego że tak myśli... większość? To trochę tak samo jak LC - pisze coś na przekór większości, co na ogół skutkuje kłótniami i flejmem. A jak ktoś w większości pisze rzeczy które skutkują kłótniami i flejmem to jest trollem. Proste?
Quote:Emotikona na końcu, to zapewne chęć pokazania swojego "wyluzowania", czy też pewności siebie - powtarzające się zjawisko.
To że nie zmieniłeś czcionki i jej wielkości to zapewne chęć wtopienia się w tło by ludzie nie uznali Cię za trolla. Your argument is invalid. To nie są argumenty - to są domysły.
Quote:nawet tej popartymi twardymi dowodami
Rotfl. Literówka - chciałeś raczej napisać "popartymi moimi domysłami"
Quote:Ktory swoja droga powinien odpuscic, bo zaczyna ten temat wygladac dla niego zle.
Zobaczę tylko jakie nowe stwierdzenia poparte domysłami napisze LC i wypowiem się tu dopiero po zrobieniu wywiadu. Wybacz Gik za kolejną garść offtopa, obiecuję że to ostatni post. :)

EDIT: I dalej nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie: dlaczego w czasie wywiadu mam traktować VV inaczej niż innych Zagrajmerów z którymi ew. mógłbym przeprowadzić wywiad? Dopóki wywiad miał być z CZW nikt nie pisał o tym że wywiad będzie subiektywny. Obydwaj tworzą Zagrajmy, każdy z nich trochę inaczej ale wywiad będzie wyglądał podobnie, z tym że poruszał nieco inne zagadnienia.

[Image: t43eX.jpg]
(This post was last modified: 20-07-2011 23:20 by Gimper.)
20-07-2011 23:14
Roofix Offline
*

Gdyby wywiad z Niezapominajką miał być teraz, uwierz, również byłaby na ten temat dyskusja. Tylko że nieco innego rodzaju (wszak N666, czy bardziej teraz N6000, to nie VVitchaven). Tak samo CZW to nie VVitchaven. Jest osobą innego pokroju. Jakbyś wyobrażał sobie wywiad z takim MegaZajką?
Albo z innej beczki - inne byłoby podejście także przy wywiadzie z Lavosem, jakby taki miał być. Jaki zagrajmer, takie reakcje. Nie dziwi Cię to?
20-07-2011 23:32
Gimper Offline
*

Quote:Gdyby wywiad z Niezapominajką miał być teraz, uwierz, również byłaby na ten temat dyskusja. Tylko że nieco innego rodzaju (wszak N666, czy bardziej teraz N6000, to nie VVitchaven). Tak samo CZW to nie VVitchaven. Jest osobą innego pokroju. Jakbyś wyobrażał sobie wywiad z takim MegaZajką?
Albo z innej beczki - inne byłoby podejście także przy wywiadzie z Lavosem, jakby taki miał być. Jaki zagrajmer, takie reakcje. Nie dziwi Cię to?
Chodzi mi o naciskanie na zmianę formuły wywiadu tylko dlatego że jest to VVitchaven. Pytania dot. twórczości Zagrajmera, początków tworzenia, zainteresowań, dlaczego prowadzi w takim stylu a nie innym to taki standard który powinien znaleźć się w wywiadzie tego typu. W przypadku VVitchavena sprawa na którą chciałbym najmocniej zwrócić uwagę to właśnie styl w jakim prowadzi - dlaczego tak a nie inaczej, do jakiej widowni celuje, czy woli swój stary czy nowy styl? Nie rozumiem natomiast sensu wywiadu w którym miałbym tylko wytknąć mu wszystkie błędy? To ma być obiektywizm? Sintrax nie jest w stanie zauważyć niczego pozytywnego w działaniu VVitchavena. Ja w wywiadzie przytoczyłem zarówno te pozytywne rzeczy (stary styl opowiadania był naprawdę ciekawy, można się pośmiać przy niektórych momentach) jak i negatywne (nowe odcinki robione są trochę pod publikę, prowadzi swoisty show który nie każdemu może odpowiadać) - na tym polega neutralność, na pokazaniu w wywiadzie zarówno negatywnych jak i pozytywnych cech Zagrajmera.
Nie rozumiem też naciskań na to by drążyć temat dramy VV. Jak pisałem o CZW nikt nie wpadł na pomysł bym miał go wypytywać dlaczego usunął Aeons of Death i dlaczego jest taki skryty.
Dlatego potępiam takie podejście i staram się zachować obiektywizm, niestety Sintrax stara mi się udowodnić że tak nie jest tylko dlatego że uważam że działalność VVitchavena ma też pozytywne aspekty, irytuje mnie to że skreśla ideę wywiadu opierając się na samych domysłach.

20-07-2011 23:46
Lavos Offline
*

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  Twarde argumenty?

Jak już pisałem - nie masz pojęcia o argumentacji. Między innymi na tej podstawie przypuszczenia widzisz jako argumenty. Czy niedowidzisz.

Quote:Poparte masą przykładów i dobrych rad jak to zmienić

Konstruktywizm jest rzeczą mile widzianą, nie wymaganą. Zresztą, pisałem rok temu jak widzę ciekawsze pytania. Co, jak widzimy, nic nie dało, bo nadal to samo w menu. Po co się powtarzać?

Quote:Więc podejmij inicjatywę i sam coś zrób.

Odzywką 'zrób lepiej' nie poprawiasz swojej pozycji.

Quote:Widać to po twoim zachowaniu, zarówno na forum jak i serwisie YT. Chociażby to że pół roku po zamknięciu historii z odejściem VV nadal wrzucasz filmy prowokujące go do reakcji.

Riiight. Wcześniej też prowokowałem i atakowałem. Nie rozumiesz sensu mirrorów/ filmików dla lulzu, to lepiej nie pisz głupot. Spytaj się, poczytaj, cokolwiek, tylko nie myśl na własną rękę. Bo wychodzi w tym przypadku źle. Bardo źle.

Quote:Chociażby to że nawet gdy wszystkim coś się podoba i są zadowoleni ty musisz znaleźć dziurę w całym i wytknąć to by zwrócić na siebie uwagę.

Nie ma czegoś takiego jak 'wszystkim się podoba'.

Quote:Upierasz się że masz doskonałą argumentacje gdy po prostu rzucasz swoje pesymistyczne hasełka o tym jak wszyscy robią wszystko do dupy oparte na domysłach.

Twoje zachowanie pokazuje zupełnie coś innego :)

Konkrety nie są twoją najmocniejszą stroną.

Quote:Wskaż mi cytaty w których sensownie udowadniasz to że, jak twierdzisz, wywiad z VV będzie lizaniem dupy.

Wskaż mi gdzie..a tak, przecież argumentowałem, że będziesz. Lol.
Jedyne to argumentowałem, to twój subiektywizm, gdzie wcześniej musiałeś, żywiołowo powiedzmy, zareagować na obiekcje Carla oraz Roofixa. Plus 'sprawa się skończyła, bo tak'.

Quote:Właśnie pokazałem że nie słucham jednej strony tylko obydwu. To że w 100% nie dostosowałem się do twoich oczekiwań - nie wszystkim można dogodzić.

Cóż mogę na to rzec:
Gimper Wrote:Chociażby to że nawet gdy wszystkim coś się podoba i są zadowoleni

Quote:Krytyki? "Wywiad na pewno będzie do dupy bo robi go kolega VVitchavena" - to ma być krytyka? Prędzej próba wywołania flamewaru.

Czytanie ze zrozumieniem to zaiste starożytna sztuka. Wierzę, że dość wyraźnie przedstawiłem krytykę twoich twierdzeń. Jeśli jej nie rozumiesz, to zapytaj. Nie gadaj bzdur.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
21-07-2011 00:16
CarlSheppards Offline
*

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  Widać to po twoim zachowaniu, zarówno na forum jak i serwisie YT.
Skoro tak to widać, to daj w końcu te dowody na trolling.

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  Jak nie możesz pomóc to się nie wypowiadaj bo twój post nic nie wnosi i nie pomoże/przeszkodzi w stworzeniu wywiadu?
Będę chciał, to się wypowiem. Mam do tego prawo i będę z niego korzystał.

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  To trochę tak samo jak LC - pisze coś na przekór większości, co na ogół skutkuje kłótniami i flejmem. A jak ktoś w większości pisze rzeczy które skutkują kłótniami i flejmem to jest trollem. Proste?
Co innego, jak się coś bazuje na faktach, a co innego, jak dzieci pod wpływem pustych słów swoich idoli atakują innych bezpodstawnie.

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  To że nie zmieniłeś czcionki i jej wielkości to zapewne chęć wtopienia się w tło by ludzie nie uznali Cię za trolla. Your argument is invalid. To nie są argumenty - to są domysły.
Nie. To o czym pisałem, to łatwy do zaobserwowania, powtarzający się fenomen.
A to, co Ty piszesz, to kpiny.

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  Rotfl. Literówka - chciałeś raczej napisać "popartymi moimi domysłami"
Twoje kpiny tylko potwierdzają moje słowa. Nie potrafisz się normalnie obronić niż kpinami.

(20-07-2011 23:14 )Gimper Wrote:  EDIT: I dalej nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie: dlaczego w czasie wywiadu mam traktować VV inaczej niż innych Zagrajmerów z którymi ew. mógłbym przeprowadzić wywiad? Dopóki wywiad miał być z CZW nikt nie pisał o tym że wywiad będzie subiektywny.
Bo on szybko odmówił, więc nie było o czym gadać.
21-07-2011 16:12
Gimper Offline
*

Wywiad z VV będzie trochę później.
Quote:Witam!

Mam smutną wiadomość. Niestety póki co wywiadu nie będzie. Tak jak przypuszczałem, niestety nie znajdę czasu (stąd tak nalegałem w tamtym tygodniu..). Mam parę rzeczy do zrobienia, bowiem wpadło mi kilka robótek.
Tak też wywiad ten niestety musi poczekać. Jak długo? Ciężko powiedzieć.
Jak w ciągu tygodnia VV nie zaproponuje jakiegoś nowego terminu wezmę się za pytania do MrJaggeda.

25-07-2011 11:32
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5