Lavos

{socialsites}
|
RE: Najazd tatarski
Ciastkoffy Wrote:Jak on to robi, że w połowie zatraca się w tym co pisze i kompletnie gubi wątek ?
W połowie? Tam od początku nie ma niczego, co odnosi się nazwy wpisu, lol.
yahoo Wrote:A co do mediafuna to kolesia zupełnie nie rozumiem, te jego robienie się na najpoważniejszego polskiego dziennikarza od internetu jest całkiem zabawne
Polecam wpis o szogunie i rockowych groszach z partnera, solidarność pełną gębą.
wolf Wrote:Co do sprawy Sokołowa, jako osoba wysoko ceniąca wolność słowa, jestem po stronie tego vlogera-kucharza. Chociaż oczywiście facet nie jest bez winy.
Tylko że tutaj nie chodzi o sam fakt krytyki, bo mu przez to ust nikt nie zamykał. Facet bierze kasę za bełkot, który godzi w dobre imię firmy. Jest multum rantów i innych pierdół na jutubie, które nie są obiektami działań prawnych, ba, nawet nie mogłyby by być, bo ich autorzy wiedzą, co mówią. Swoją drogą nie kumam tego, nie zrobić minimalnego wywiadu, zebrania informacji, zmiany formy? Ten filmik jasno pokazuje KG rozpasł się na produkcjach wymagających minimalnego wysiłku, zaś nagle dostał kubłem zimnej wody.
Serio, ta sprawa mało ma wspólnego z wolnością słowa.
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
30-08-2013 20:23 |
|