Post Reply 
Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
Author Message
Lavos Offline
*

RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
(13-06-2011 23:04 )theBeoWulfIV Wrote:  Pierwszy post na tej stronie więc po prostu będę kopiował wasze wypowiedzi. Zacznijmy od założyciela tematu:

Jeśli możesz, zapoznaj się z funkcją quote. Bardzo pomaga czytać posty.

Quote:1. Zgadzam się
2. Nie rozumiem
3. Odpoczywanie i opalanie się nazywasz zajęciem własnym życiem?

Widzę, że nie zrozumiałeś prostej ironii. Nie szkodzi. Za dość zabawne uznałem to, w jak poważny sposób traktujesz hipotezę, iż ktoś może za tobą zatęsknić. Punkt drugi traktował o absurdalnym całkiem-nie-reklamowej prośbie do JJa. Trzeci punkt to taki żart na siłę. Zdarza mi się.

Nie kieruję się kryteriami czyjejś sławy, by pisać o tym temat. Jeśli coś mnie zainteresuję, jak w tym przypadku - ta dość absurdalna sytuacja - to piszę o tym temat. Bądź nie. Moim celem nie było także krytykowanie takiego zachowania, to nius w stylu 'check this out'. Czegokolwiek nie założysz, na pewno niczego nie odreagowałem, co możesz robić tym, skoro tak akcentujesz wrażenie, jakie wywarł na tobie ten krótki temat.

Quote:Powiem co z tąd tylko poprę: Sława - TAK robię to dla sławy, inni dla przyjemności ale ja ze sławy czerpię przyjemność, AC/DC też chcieli być sławni i co.

Hmm. Zawsze sądziłem, że najpierw chce się przekazać muzykę szerszemu gronu, a sławę traktować jak coś, co przychodzi z czasem.
Jestem w zasadzie zaintrygowany twoją postawą. Możesz napisać nieco swoją definicję sławy? Jej sensu?

Quote: szkoda tylko że taka nieoficjalna strona wyrabia sobie taką markę... :(

Markę wolności słowa?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
13-06-2011 23:25
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Saga o Beowulfie, ciąg dalszy. - Lavos - 10-06-2011, 23:05
RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy. - Lavos - 13-06-2011 23:25

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5