Post Reply 
Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
Author Message
theBeoWulfIV Offline
*

RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy.
Quote:Jedno pytanie - po co? Czy to będzie spełnienie twojej nastoletniej satysfakcji? Nie lepiej skupić się na realnym życiu oraz realnej sławie?

Chyba myślisz, że żyję zamknięty tylko w pokoju.

Quote:Nom. Thefifiaskowi w ogóle się nie oberwało za całe jedno zdanie krytyki o tobie. Jesteś strasznie przewrażliwiony na swoim punkcie, przez co łatwo cię strollować.

Obejrzałem twój filmik z okazji 250 widzów i na samym początku słyszę takie coś:
"Jeden człowiek odmienił losy wielu setek, ale zapłacił za to wysoką cenę"

Przyznasz, że troszkę cockowato to brzmi. Wpływasz na życia osób, które oglądają twoje zagrajmy? Leczysz raka, czy jak?

Ja mu swoje powiedziałem, za ostro, przez co potem zrozumiałem że za agresywnie. Tobie już nic do tego.

Dałem cytat z gothica, WoW "WPŁYWAM NA ŻYCIE INNYCH", najwidoczniej tak skoro wciąż męczysz się przy pisaniu postów. Temat -> Krytyka -> przychodzi osoba tamatu -> dalsza krytyka -> łapanie za słówka

Człowieku, ty daj mi się zająć tym co robię a nie będziesz mi tu narzucał swój "chory typ myślenia", zrób coś, gadaj, montuj, opowiadaj, a potem niech przyjdzie ci ktoś taki jak ty i piep*** trzy po trzy. Poniosło mnie? Zabolała dupcia? No chyba raczej nie. Jedna z niewielu osób którym się nie podoba to co robię, i mam się tym zamartwiać. Komentujesz "krytyku" a sam nie masz się czym pochwalić. A może nie wiem o twoim kanale? No może bym wszedł, gdybyś miał link w profilu. Boli mnie to, to, to i muszę to "tutaj" wysmarować. 6 zdań i mam się już rozpisywać na całą kartę, łapanie za kolejne słówko i cytat z kolejnego filmu i jest o co się dowalić. Tak wgl poszedłeś za temat, więc powiedz. Co myślisz o "Pogadajmy z theBeoWulfIV ( 7.06.11r. ) - Po Wakacjach" ?
17-06-2011 23:52
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Saga o Beowulfie, ciąg dalszy. - Lavos - 10-06-2011, 23:05
RE: Saga o Beowulfie, ciąg dalszy. - theBeoWulfIV - 17-06-2011 23:52

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5